Goedkope vakantie Thailand

Daily Dream DealThailand is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Het is tropisch lekker weer. De mensen zijn zeer vriendelijk, het is er veilig en met een uur of 10 vliegen zit je op een bounty eiland. En last but not least: Het is een goedkope vakantiebestemming!

Los ticket boeken of een pakketreis naar Thailand

Veel mensen boeken een los ticket naar Bangkok (zie hier onze tips daarvoor) en gaan met hun Lonely Planet rondreizen door Thailand. Dat is een prima optie, maar als je alle overnachtingen bij elkaar optelt kom je toch nog op een redelijk hoog bedrag uit.

Daarbij zijn losse tickets naar Bangkok nog nooit goedkoper dan € 499 geweest. Daar moet je dus nog je hotel of resort bij op tellen.

Je zou dan kunnen overwegen om een ‘pakketje’ te boeken. TUI heeft bijvoorbeeld nu heel scherpe aanbiedingen naar Thailand met een comfortabele EVA Air vlucht (dus niet met je benen in je nek bij de KLM) plus een prachtig resort voor 10 dagen voor maar € 599 per persoon.

Probeer zelf maar eens een gelijkwaardig hotel te vinden met dezelfde luxe en kwaliteit voor dezelfde prijs!

Goedkope-vakantie-thailand1

Lekker chillen op het strand van Thailand

Via een reisorganisatie naar Thailand meestal goedkoper

TUI kan dit natuurlijk doen omdat ze in één keer een paar kamers inkopen.

Daardoor krijgen ze van de hoteleigenaar flinke kortingen. Hij is inmiddels verzekerd van inkomsten en probeert met wat drankjes en eten nog wat aan je te verdienen.

Ben je dus van plan om een goedkope vakantie naar Thailand te boeken, kijk dan vooral ook naar deze mogelijkheid en boek niet alleen maar een losse vlucht. Per saldo kan je dan namelijk nog weleens duurder uit zijn.

Daarnaast bieden veel reisorganisaties (zoals TUI) tegenwoordig ook vluchten aan naar Phuket of Koh Samui. Dit is vaak wel met een overstap in Dubai, Abu Dhabi of Qatar

  Goedkope vakantie Thailand € 599 van TUI


 Met KLM direct naar Bangkok v.a. € 499 p.p.


  Goedkope vliegtickets naar Bangkok al v.a. € 499 per persoon!


  Goedkope strandvakanties naar Thailand van TUI v.a. € 599 p.p.


  Reizen op maat naar Thailand van 333 Travel


  Rondreizen van ANWB Vakanties naar Thailand al v.a. € 799 p.p.


Geef hieronder een beoordeling over je vakantie naar Thailand

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!