10% korting op autohuur bij Holidaycars

Heb je net lekker je goedkope vlucht en hotel geboekt en dan ben je nog die autohuur vergeten. Meestal reserveer je de autohuur pas kort voor vertrek en dán zijn de prijzen voor autohuur best hoog. Gelukkig is daar autohuur-makelaar HolidayCars. Zij verhuren zelf dus géén auto’s, maar zijn bemiddelaar.

Omdat HolidayCars wereldwijde dekking heeft en dus heel groot is, kan men in bulk inkopen bij verhuurders zoals Budget, Europcar, Avis, Hertz en nog meer kleinere lokale verhuurders.

Deze lagere inkoopprijzen worden natuurlijk weer direct doorgegeven aan jou als huurder van de auto, en dus betaal jij minder, zelfs als je direct bij één van die verhuurders zou boeken.

Kortingscode van HolidayCars

De toch al zeer scherpe autohuur-tarieven van HolidayCars worden nu nóg goedkoper, door onze exclusieve samenwerking met HolidayCars.

TravelersMagazine.nl heeft een speciale deal met de autoverhuurder waardoor iedereen 10% korting krijgt op ALLE autohuur van Holidaycars. Voor die 10% korting hoef je helemaal niets te doen.

Je hoeft geen kortingscode in te vullen, je hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Het enige wat je moet doen is te boeken via deze link, en de standaard 10% korting wordt automatisch op je reservering in mindering gebracht bij HolidayCars.

Voordelen van een auto huren bij HolidayCars

• Gespreid betalen: Alleen aanbetaling vooraf, restant op bestemming
Gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek
• Geen additionele Credit Card kosten
• Ongelimiteerde kilometers
• Inclusief alle standaard verzekeringen

Geen addertjes onder het gras

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, we geven het toe, maar er zijn verder géén voorwaarden aan verbonden zoals minimum bestelbedrag. Ook zijn er geen uitsluitingen, zoals alleen korting op de duurste modellen auto’s of de duurste bestemmingen. De korting is ècht voor iedereen die via DEZE link zijn huurauto’s boekt bij HolidayCars. 10% korting krijgen op autohuur was nog nooit zo makkelijk!

 

  Goedkope autohuur van Sunny Cars
 


 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope autohuur van HolidayCars

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!