Korting op wintersport 2018 Club Med

Club Med heeft inmiddels de prijzen gepubliceerd voor de wintersport van 2018. En ze geven je direct 10% korting op deze prijzen als je voor 20 september 2013 boekt voor het wintersportseizoen 2017/2018.

Hiermee kan je zomaar € 300 per persoon korting krijgen op je wintersport 2018. Zeker nu het crisis is, is elke korting meegenomen!

De ‘gouwe ouwe’ bestemmingen zijn natuurlijk vertegenwoordigt in het wintersportseizoen 2014 van Club Med. Zo zijn vertrouwde namen als ‘Les Arcs’, ‘Chamonix’ en ‘Les Deux Alpes’ terug te vinden op de site van Club Med. Maar ook wintersportvakanties in Canada en Amerika zijn nu beschikbaar bij Club Med.


Ben je toch meer een zonaanbieder en wil je juist de winterse kou ontvluchten? Scroll dan verder naar beneden op deze speciale Club Med website voor het aanbod naar warmere en meer exotischere bestemmingen zoals Marokko, de Bahama’s of zelfs Frans-Polynesië.
Geef hieronder een beoordeling of ervaring over Club Med!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!