150 euro korting tijdens de Happy Holideals van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Elke jaar zo rond februari en maart zijn er bij TUI de Happy Holideals! Dit zijn een beperkt aantal reizen die met extra kortingen oplopend tot wel € 100 per persoon, maar één week te reserveren zijn.

De Happy Holideal korting komt dus nog bovenop de eventuele andere kortingen die er al zijn zoals de vroegboekkorting, last-minute korting of kassakortingen die TUI regelmatig heeft.

 

Daily Dream Deal

Niet alleen de bekende zon-zee-strand pakketreizen worden in de aanbieding gegooid, maar ook losse vliegtickets of stedentrips worden tijdens de Happy Holideals van Arke met flinke kortingen aangeboden.

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de korting van TUI tijdens de Happy Holideal-weken

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!