100 euro korting tijdens de Shoestring Sale

Dit jaar nog op op zoek naar een verre (rond)reis? Check dan nu de site van Shoestring en profiteer van najaarskortingen tijdens de Sale van Shoestring Reizen, met kortingen van standaard € 100!

Of je nu een paar dagen naar Marokko wilt, of je gaat voor een rondreis van een maand door Australië, Argentinië of Thailand, bij Shoestring heb je keuze uit verschillende reizen.

Je kan kiezen voor een individuele reis, zodat je met je eigen vrienden of familie kan reizen. Je kan kiezen voor een single-reis, dan reis je alleen maar wel in een groep van andere singles. Dit soort reizen zijn géén matchmaking reizen (al kan er altijd iets moois opbloeien in de tropen natuurlijk). Nee, deze singlereizen zijn voor singles van rond de 30 met een succesvol maar druk sociaal leven en een veeleisende baan. Ondertussen hebben ze geen zin meer om in ranzig hostels te slapen zoals nog deden toen ze student waren, maar willen ze wel de mooiste plekjes van de wereld zien. Dan zijn de single-reizen van Shoestring een goede optie.

En alst but not least zijn er de ‘standaard’ groepsreizen van Shoestring, waarbij je met een gemengde groep door de prachtige landen trekt. Het moge duidelijk zijn dat de groepsreizen meer aan bepaalde data gebonden zijn dan de individuele reizen, maar daarom zijn ze ook wel goedkoper. Het is dus aan jou de keuze welke reis je zoekt bij Shoestring. Maar ongeacht de reis, die korting van € 100 staat als een huis!

Boek van vrijdag 29-8 t/m maandag 8-9 een groepsreis met vertrek in 2014 en ontvang maar liefst € 100,- korting per persoon.

 

  Goedkope rondreizen van Shoestring al v.a. € 599 p.p.!

 

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over jouw reis met Shoestring

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!