2e persoon gratis TUI vakanties

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!


Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!


Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

TUI Zonvakanties voor 2 personen

2e persoon gratis Arke/TUI vakantiesaltOm de economische crisis een beetje tegen te gaan heeft TUI vakanties vaak ‘2e persoon gratis acties’.

Elke tweede persoon betaalt helemaal niets voor zijn/haar vakantie! Als je dus niet weet wat je met je vakantiegeld moet doen, en je hebt genoeg van het slechte weer in Nederland, dan moet je beslist even op de speciale actie-site van TUI kijken.

Vakanties naar de zon voor de 2e persoon

Op deze pagina staan altijd wel aanbod van hotels in landen waar het wél warm is, waarbij de tweede persoon dus gratis mee gaat. Het betreft dus niet alleen hotel, maar ook vlucht en transfer van en naar de luchthaven! Je kan dus lekker goedkoop op vakantie naar Egypte, Spanje, Turkije, Bulgarije of Griekenland!

Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden, je moet er immers ook wel iets voor over hebben.

Samengevat de voorwaarden van deze 2e persoon gratis actie van TUI:

-Alleen de reizen die op DEZE actie-website staan komen in aanmerking voor de actie.

-Elke tweede persoon betaalt helemaal niets, voor de GEHELE reis. Dus de korting is niet alleen van toepassing op het hotel, maar ook op de vlucht en transfers.

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 79 p.p.

  Goedkope last-minutes van Prijsvrij v.a. € 199 p.p.!  Goedkope zonvkanties van World Ticket Center al v.a. € 199 per persoon!


Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de ‘2e persoon gratis actie’ van TUI vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!