30% korting op Transsiberië Express

Hij staat bij vrijwel elke reiziger op de bucketlist: de Transsiberië Express van Moskou naar Peking! Klein puntje: de reis is vrij duur. Je hebt in principe twee losse vluchten nodig; van Amsterdam naar Moskou en van Peking weer terug naar Amsterdam. En daarnaast nog het treinticket en hotels op de route.

Nu heeft reisorganisatie TravelBird een wel heel mooi aanbod want op deze spectaculaire reis krijg je maar liefst 30% korting! Normaal betaal je net iets minder dan € 3000 p.p. voor de hele reis, maar bij TravelBird betaal je slechts € 1999 p.p.

30 procent korting op transsiberie express1

Je begint de Transsiberië Express in de Russische hoofdstad Moskou.

Van Moskou naar Peking per trein

Tijdens de treinrit van bijna 9000 kilometer slaap je 7 nachten in de trein en 9 nachten in hotels langs de route. Je slaapt trouwens ook nog één nacht in zo’n traditionele yurt in Mongolië!

Van de Russische hoofdstad Moskou tot aan de Verboden Stad in Peking ben je dus letterlijk onder de pannen. Onderweg geniet je niet alleen van de uitgestrekte steppe en toendra, maar ook van de diepblauwe water van het Baikalmeer of de droge Gobi-woestijn

Vliegen doe je per KLM trouwens. Wat er allemaal exact is inbegrepen moet je goed kijken op deze Transsiberië Express pagina van TravelBird.

 

30 procent korting op transsiberie express2

Overnachten onderweg doe je in de trein en in hotels, behalve in Mongolië, dan slaap je in deze yurt!

Opties, excursies en voorwaarden

We zullen eerlijk zijn: die € 1999 p.p. is natuurlijk wel de bodemprijs, maar alles is wel inbegrepen. Wil je bijvoorbeeld in excursies in Moskou of Peking, dan moet je logischerwijs gewoon bijbetalen.

Wil je overnachten in luxere hotels of in een luxere treincoupé; bijbetalen!

De enige limitatie die er is, dat zijn de vertrekdata. Je kan deze reis namelijk alleen voor deze lage prijs boeken op met vertrek vanuit Amsterdam op de zaterdagen en/of maandagen. Je kan dus niet zomaar elke dag kiezen om deze droomreis aan te vangen.

LET OP: Het aanvragen van een visum voor Rusland neemt over het algemeen wel tot 6 weken tijd in beslag. Denk daar goed over na als je een datum kiest voor de treinreis!

  Compleet verzorgde Transsiberië Express met Djoser vanaf € 3095 p.p.


  Compleet verzorgde Transsiberië Express met Sawadee vanaf € 3195 p.p.

 

30 procent korting op transsiberie express7

30 procent korting op transsiberie express5

30 procent korting op transsiberie express4

30 procent korting op transsiberie express3

30 procent korting op transsiberie express1

30 procent korting op transsiberie express2

30 procent korting op transsiberie express6

 

  Compleet verzorgde Transsiberië Express met Djoser vanaf € 3095 p.p.


  Compleet verzorgde Transsiberië Express met Sawadee vanaf € 3195 p.p.

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over 30% korting op Transsiberië Express!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!