FFP2 / KN95 mondmaskers van 3M met filter en ventiel uit voorraad leverbaar

3M 8822 FFP2 Mondkapjes met ventiel en filter 2Omdat wij zelf veel reizen, zowel per vliegtuig als per trein, hebben wij zelf mondkapjes en mondmaskers ingekocht. Inmiddels hebben we gemerkt dat er meerdere reizigers zijn die niet met de ‘gewone’ en goedkopere FFP1 mondkapjes willen reizen.

Ten eerste omdat men van mening is dat deze FFP1 mondkapjes niet goed genoeg beschermen, ten tweede omdat het na een paar uur best benauwd wordt.

Voordelen van FFP2 mondmaskers van 3M

Onze mondkapjes van het bekende merk 3M (van de plakbandjes onder andere), hebben juist een filter/ventiel, waardoor ademen nog steeds niet heel comfortabel is, maar wél een stuk beter dan de gewone mondkapjes.

Daarnaast hebben onze 3M FFP2 mondkapjes uit de serie 8822, een neusbeschermer. Deze extra bescherming heeft twee functies; een betere afsluiting, maar ook meer comfort. Het schuimrubber zorgt ervoor dat het mondkapje minder hard op je neus drukt. Ook hierdoor kan je het FFP2-mondkapje langer ophouden dan de goedkopere FFP1 mondmaskers.

Tevens hebben onze 3M 8822 FFP2 mondkapjes, rubberen elastiekjes. De gewone mondkapjes hebben vaak elastiekjes van stof, waardoor deze achter je oren beginnen te snijden na een uurtje. Onze FFP2 mondmasker hebben dus rubberen elastiekjes, waardoor ze veel minder scherp achter je oren snijden.

Toegegeven; mondkapjes blijven niet echt comfortabel, maar met deze 3M 8822 FFP2 mondkapjes is het in elk geval minder belastend om ze te dragen.
3M 8822 FFP2 Mondkapjes met ventiel en filter 3

FFP2 mondmaskers voor reizigers

Wij hebben de 3M 8822 FFP2 mondmaskers in grote aantallen ingekocht, omdat ook onze zakelijke klanten behoefte hadden aan dit soort FFP2 mondmaskers.

We kunnen deze FFP2 mondmaskers dan ook direct uit voorraad vanuit Amsterdam leveren. Meestal binnen 1 á 2 werkdagen!

Dit in tegenstelling tot andere webshops, waar FFP2 mondmaskers met filter en ventiel überhaupt niet leverbaar zijn, of alleen in nabestelling, waardoor je alsnog 4 tot 6 weken op de mondkapjes moet wachten.

Voor TravelersMagazine.nl hebben we maximaal 100 stuks van deze 3M FFP2 mondmaskers beschikbaar. We kunnen leveren per 10 stuks.

Op verzoek kunnen we grotere aantallen leveren, maar dan kunnen wij de levertijd van 1 á 2 werkdagen niet garanderen en moet je rekenen op ongeveer 2 á 3 weken.

Prijzen van de 3M 8822 FFP2 mondkapjes met ventiel en filter

10 stuks (1 doosje) = € 150

50 stuks (5 doosjes) = € 700 (€ 50 korting)

100 stuks (10 doosjes) = € 1400 (€ 100 korting)

Voorwaarden van de 3M 8822 FFP2 mondmaskers met ventiel en filter

*BTW is op mondmaskers vanwege COVID-19 niet van toepassing.

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

*Levering ná ontvangst van betaling.

     

    Over de auteur

    avatar-travmag

    TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!