50 euro extra kassakorting op TUI vakanties

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!


Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!


Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË


De vakanties van reisorganisatie TUI zijn altijd al erg scherp geprijsd, maar met de kassakorting weken krijg je een mooie korting op je vakantie. Dit kan oplopen tot wel € 400 per vakantie!

Extra kassakorting dit weekend

Vanaf 22 januari 2016 geldt er bij TUI een tijdelijke extra weekend kassakorting van € 50,- per persoon op alle verre reizen en zonvakanties en deze wordt gegeven bovenop eventueel bestaande kassakortingen. De kassakorting geldt op boekingen in de actieperiode van 22 januari 2016 t/m 24 januari 2016 op alle verre reizen en zonvakanties met vertrek 1 april t/m 31 oktober 2016.

kassakorting TUI vakanties

Ook van toepassing in de schoolvakanties

Normaal zijn schoolvakanties uitgezonderd van kortingsperiodes, maar tijdens de kassakorting weken van TUI, krijg je ook tijdens de dure en populaire schoolvakanties óók gewoon korting. En dit weekend dus nóg eens 50 euro extra kassakorting.

Toch nog wintersporten?

Wil je last-minute toch nog wintersporten? Ook dan geldt dit weekend de kassakorting van 50 euro op alle wintersportvakanties van TUI. Check hier het wintersportaanbod!

  Profiteer nu van extra kassakorting van € 50 bij TUI!


Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over 50 euro extra kassakorting op TUI vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!