50 procent korting bij Canvas Holidays

In het Noorden van het land is dit de laatste week van de zomervakantie en ook het Midden en Zuiden van Nederland gaan over een week weer op vakantie. Dus het hoogseizoen is voorbij, maar in Zuid-Europa is het de komende zes weken nog prima na-zomerweer!

Maar de stacaravans van Canvas Holidays zijn natuurlijk nu niet meer 100% bezet en ook de luxe safari- en bungalowtenten worden nog niet afgebroken. Wil je nog lekker nazomeren en ben je niet gebonden aan schoolvakanties, dan kan je nu zelfs voor de helft van de prijs een luxe tent reserveren op één van de tientallen resorts van Canvas Holidays!

Tot 28 augustus kan je profiteren van deze aanbieding en geniet je dus van maar liefst 50% korting op je luxe safari- of bungalowtent van Canvas Holidays. Deze aanbieding is exclusief te verkrijgen via deze link en de prijs wordt automatisch de helft lager op het moment dat je het boekingsproces in gaat. Je krijgt dus duidelijk vooraf te zien wat je gaat betalen!

  Goedkope stacaravans en luxe tenten al v.a. € 179 p.w.

 

korting canvas holidays 6

korting canvas holidays 5

korting canvas holidays 4

korting canvas holidays 3

korting canvas holidays 2
Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Canvas Holidays

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!