700 euro korting op vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Iedereen weet dat het tijdens de zomervakantie zo goed als onmogelijk is om in juli of augustus nog een mooi en goedkoop vakantiehuis te reserveren in Zuid-Frankrijk. De maand augustus is sowieso uitgesloten omdat de Fransen zelf vakantie hebben en de vraag naar vakantiehuizen het aanbod ruim overstijgt.

Maar in juli is er vaak nog wel op enkele bestemmingen beschikbaarheid. Zo ook bij verhuurder van exclusieve vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk Francevilla.nl. Voor de tweede en derde week van juli is er niet alleen nog redelijk veel beschikbaar; je krijgt ook nog eens flinke kortingen!

Francevilla 728x90

Honderden euro’s korting op je vakantiehuis
Natuurlijk variëren de kortingen, zo zijn er kortingen van een paar tientjes. Maar er zijn ook pareltjes van huizen waar je maar liefst met 10 personen in kan en waar je maar liefst 700 euro keiharde korting krijgt!

Hieronder zie je het bewijs dat je dus veel korting krijgt op toch al scherp geprijsde vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. In bijna alle gevallen is er een zwembad aanwezig en wi-fi! Klik op de aanbiedingen hieronder om naar het complete overzicht te gaan!

700 euro korting op vakantiehuis in Zuid-Frankrijk3

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over vakantiehuizen van Francevilla.nl

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!