TuiFly

De hypermoderne Boeing 787 Dreamliner van TUI / Bron foto: Flickr.com

Goedkope vliegtickets van TuiFly

TuiFly is de dochtermaatschappij van Arke en TUI Nederland. Met deze luchtvaartmaatschappij vliegt de TUI groep een groot deel van haar vakantiegangers naar de bestemmingen van de TUI groep.

TuiFly vliegt vrijwel uitsluitend passagiers van de reisorganisaties die onder de TUI groep vallen. Dit doet men met Boeing 737’s voornamelijk binnen Europa. Met de vier Boeing 767’s én de nieuwste Boeking 787 Dreamliner vliegt ze juist buiten Europa.

TuiFly bestemmingen zowel binnen als buiten Europa

Tot 2011 was TuiFly vrijwel uitsluitend actief in het Caribisch gebied en Europa, maar vanaf het zomerseizoen van 2012 vliegt TuiFly ook naar Mombasa in Afrika en Noord-Amerika.

Het nadeel van veel TuiFly vluchten is wel dat er veel ‘driehoeksvluchten’ gemaakt worden. Dit zijn vluchten met een tussenlanding. Zo worden bijvoorbeeld bovenstaande vluchten naar de Verenigde Staten altijd gecombineerd. Zo heeft u dus altijd een tussenlanding in Miami als u naar Orlando vliegt, of als weer terugvliegt vanuit Orlando naar Amsterdam, ga je eerst nog naar Miami met hetzelfde vliegtuig.

Geen Business Class, wél Comfort Class bij TuiFly

Dit is niet heel comfortabel, maar de daardoor kan TuiFly ook goedkoper zijn dan KLM bijvoorbeeld. Daarnaast is het leed te verzachten door voor een gering bedrag jezelf een ‘upgrade’ te geven naar een Comfort Class, of nog luxer. Business Class heeft TuiFly niet, maar voor iets meer geld (vaak zo’n 100 euro) heb je al een betere stoel.

Profiteer tijdens half december en half februari van spectaculaire vroegboekkortingen oplopend tot wel € 500 per boeking!

TuiFly rating_stars45Met TuiFly naar de Antillen al v.a. € 499 p.p.

Schrijf hieronder een beoordeling over TuiFly!