All inclusive wintersport en ski vakanties 2018

De wintersport is al duur genoeg en als je dan ook nog eens elke avond zelf moet koken dan is de lol er al snel vanaf.

Daarom hebben we op in dit artikel de drie beste aanbieders van ‘all inclusive wintersport vakanties’ samengevat.

Bij deze ‘all inclusive wintersrport vakanties’ is bijvoorbeeld de catering én kok inbegrepen, evenals de skipas en desgewenst je vlucht.

De meeste mensen kiezen er echter voor om per eigen vervoer naar de wintersportbestemming af te zakken.

Maar er zijn legio mogelijkheden om op je wintersportbestemming te raken bijvoorbeeld per Skitrein of per vliegtuig met Transavia of Easyjet.

Catered-skichalets-met-kok3

Een catered skichalet ligt vaak direct aan de piste.

Catered ski chalets

Een goed gebruik bij particuliere verhuur van de wat duurdere en exclusievere chalets is de ‘broodjes service’. De eigenaar van het complex zorgt elke ochtend voor een zak broodjes aan de deur voor bij het ontbijt.

Maar wil je echt ongestoord van je wintersport genieten, dan zijn ‘catered chalets’ misschien wel een optie. Niet alleen is al het eten en drinken inbegrepen, ook de kok is inclusief.

De kok maakt elke avond ook nog eens een heerlijke maaltijd voor je klaar.

Hoewel je al met twee of vier personen een ‘catered chalet’ kan huren, blijkt in de praktijk dat het vaak om wat grotere groepen gaat zoals vriendenclubs, hockeyteams, grote families of zelfs personeelsuitjes.

‘Catered Chalets’ zijn natuurlijk niet heel goedkoop, daarom is het beter om met zoveel mogelijk mensen te verblijven in zo’n ‘catered chalet, zodat je de kosten per persoon flink kan drukken.

Skipas inbegrepen bij All-Inclusive Wintersport

Catered-skichalets-met-kok2

In deze skichalets is een kok inbegrepen voor het diner.

Als dan ook de skipas nog eens is inbegrepen met een flinke korting (de reisorganisatie koopt de skipassen in bulk en krijgt dus korting) dan is per saldo een wintersport vakantie op basis van ‘all inclusive’ niet eens zo heel veel duurder als een ‘self catered apartement’.

En dan hebben we het nog niet eens over dat gedoe in de supermarkt met je skischoenen en de gladde stoep waar je met boodschappen overheen moet.

Check daarom hieronder de drie beste aanbieders van goedkope catered chalets voor de wintersport of all-inclusive aanbieders van ski vakanties.

  All-Inclusive wintersport van Skichalets.nl v.a. € 499 p.p.


  Klik hier voor All Inclusive Wintersport vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.


  All-Inclusive wintersport van Chalet.nl v.a. € 599 p.p.

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over all inclusive Wintersport

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!