Vakantie naar Lapland

Noorderlicht in Lapland met Voigt TravelOok zo weg zitten zwijmelen bij Robert ten Brink op Kerstavond? De romantische ontmoetingen tussen de geliefdes in ’the middle of nowhere’.  Nou ja, middle of nowhere, gewoon op drie uurtjes vliegen vanaf Amsterdam: Vakantie naar Lapland!

Trouwens leuk om te weten dat Lapland het enige land is dat eigenlijk geen land is. Lapland is meer een gebied ter hoogte van de Noordpool-cirkel dat zich uitstrekt over voornamelijk Finland, Zweden en een stukje Rusland.

Noorderlicht op slechts drie uurtjes vliegen

Bijna niemand weet het maar Lapland is eigenlijk best makkelijk te bezoeken, en dat doe je of in de winterperiode of juist tijdens de zomer.

Tijdens de zomer doe je dit eigenlijk alleen om de middernachtzon op de Noordkaap te kunnen zien, want verder wordt je tijdens de reis helemaal lekgeprikt door de muggen in dit gebied.

Goedkope-Noorderlicht-reis-naar-Lapland-inclusief-excursies-met-TUI-1

Maak een coole huskysafari in Lapland.

Slapen in het IJshotel

En hoe koud het ook kan zijn in de winter, toch bevelen we juist deze periode (tot 18 maart) aan om af te reizen naar het hoge noorden.

Wat is nu romantischer dan te overnachten in het bekende IJshotel, waar alles van ijs is gemaakt?

En wat te denken van husky-tochten voor de avonturier? Of voor de ‘luie’ toerist de sneeuwscooter variant natuurlijk.

Na een dag actief gedaan hebben samen onder de wol naar het Noorderlicht kijken. Dat maakt een vakantie naar Lapland zo speciaal.

Je vliegt per Transavia direct naar Rovaniemi, Kuusamo of Ivalo in Fins Lapland. Je kan kiezen voor een lang verblijf en dus ook de Noordkaap meepakken en een stukje Lofoten in Noorwegen. Of gewoon weer eens wat anders; een weekendje weg!  Lang weekend naar winters Lapland met TUI v.a. € 399 p.p.


  8-daagse volledig verzorgde reis naar Lapland € 795 p.p.


  Rondreizen van Sawadee naar Lapland (Individueel en Groepsverband)


eliza was here  Aanbiedingen van ANWB Vakanties naar Lapland al vanaf € 499 p.p.


  8-daagse volledig verzorgde reis naar Lapland € 795 p.p.Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!