Beste Noise Cancelling Headphone voor op reis Bose QuietComfort 35

Beste Noise Cancelling Headphone voor op reis Bose QuietComfort 35Al jaren is de Bose QuietComfort 35 koptelefoon geliefd bij developers, gamers én reizigers.

De eerst versie uit de serie had nog hier en daar wat kinderziektes, zoals het niet altijd kunnen connecten met Bluetooth en het feit dat de ‘oorkussens’ niet helemaal op de oren aansloten.

Maar de Bose QuietComfort 35 II (de opvolger dus, de tweede versie) heeft deze issues allemaal niet en is een ware verkoopklassieker aan het worden voor Bose.

Eigen ervaring van de Bose QuietComfort 35

In eerste instantie gebruikten wij de Bose QuietComfort 35 voor op kantoor.

Gewoon lekker content creëren met je eigen Spotify-playlist op, of een lekkere techno-set via SoundCloud. Maar ook om te reizen is deze koptelefoon ideaal!

Je zal maar 14 uur in het vliegtuig naar Bali moeten zitten met voor, naast en achter je gezinnen met krijsende kinderen.

Of wat te denken van dat hostel waar je met 12 man op de kamer ligt en er 8 mensen liggen te snurken en een andere koppel het wel heel gezellig heeft met elkaar? Geloof ons; dan ben je dolgelukkig met de aanschaf van deze noise cancelling koptelefoon.

Beste Noise Cancelling Headphone voor op reis Bose QuietComfort 35 DOok fijn voor in het ziekenhuis

Eén van onze redacteuren heeft helaas een korte periode in het ziekenhuis gelegen en hoewel je daar je een koptelefoon krijgt die aangesloten is op je eigen tv, bleek deze Bose QuietComfort 35 ook een uitkomst voor deze situatie.

Niet alleen was het fijn om met je eigen koptelefoon op naar je favoriete programma te kijken als je toch in een vervelende situatie zit.

Ook het feit dat je ’s nachts geen piepjes van apparaten hoort is een mooie bijkomstigheid van deze Bose QuietComfort 35.

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding van de Bose QuietComfort 35

Wij zijn de eerste die toegeven dat deze koptelefoon van Bose stevig aan de prijs is. Met een adviesprijs van € 359 zit de Bose QuietComfort 35 duidelijk aan de bovenkant van de markt. Maar op onze redactie, zes personen, zweren we er inmiddels bij!

Ook als je geen muziek wilt luisteren maar gewoon even een powernap wilt doen op kantoor (we hebben een bank), of als je even wilt mediteren is deze noise cancelling headphone uitermate geschikt.

Aan de zijkant zit de aan- en uitknop waarmee je de koptelefoon aan of uit kan zetten. Zodra je de Bose QuietComfort 35 aanzet, hoor je een soort kunstmatige ruis, die na een paar seconden al went en die juist de ‘noise cancelling’ veroorzaakt. Hierdoor wordt alle geluid om je heen gefilterd en kan je dus even jouw rustmomentje pakken.

Verder hoef je deze koptelefoon niet te installeren, het is heel simpel; verbinding maken met Bluetooth en klaar. Dit kan je computer zijn, maar ook je smartphone. Verder wordt de Bose QuietComfort 35 geleverd met USB-kabeltje om op te laden en een geluidskabel van 1,5 meter, mocht er geen Bluetooth-beschikbaar zijn (zoals in het ziekenhuis bijvoorbeeld).

Beste Noise Cancelling Headphone voor op reis Bose QuietComfort 35 E

Troubleshooten met de Bose QuietComfort 35

Heel soms werkt het verbinden met Bluetooth niet direct, om dat op te lossen kan je de koptelefoon uit zetten en daarna weer aanzetten, maar in plaats van de schakelaar aan de zijkant om te zetten, houd je nu 15 seconden de schakelaar ingedrukt.

Nu worden alle Bluetooth-verbindingen van de Bose QuietComfort 35 gereset en hoor je de melding “ready to pair”. Als dit onverhoopt ook niet werkt, dan helpt het sowieso altijd om je computer of smartphone ook even uit en weer aan te zetten.

  Check hier de producten van CoolBlue met gratis thuisbezorging
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de beste Noise Cancelling Headphone voor op reis Bose QuietComfort 35

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!