Bezoek de helden van FC Barcelona

“Voetbal van een andere planeet!”, “Gladiatoren!”, “De Verlosser heet Lionel Messi!”

Zomaar wat quotes uit de meest gelezen Spaanse sportkrant ‘Marca’. De krant is lyrisch over het voetbal van Barcelona, en geef toe, er zijn maar weinig clubs die tegenwicht kunnen bieden aan het sterrenteam van de lokale FC. Alleen Real Madrid en Chelsea komen in de buurt. Maar vergelijken bij het spel van Ajax, mag de spelers van de Amsterdamse club nog niet eens de schoenen poetsen van Xavi, Iniesta en natuurlijk Messi.

Iedere man die ook maar een beetje naar voetbal kijkt wil ooit in één van de mooiste stadions te wereld zijn geweest. Nu is dat zelfs mogelijk tegen een betaalbare prijs tijdens een Champions League wedstrijd in het Camp Nou.

De Clasico: FC Barcelona – Real Madrid als alternatief?

Voor dé Clasico speelt FC Barcelona tegen Real Madrid en de wedstrijd is compleet uitverkocht, maar voetbaltravel.nl heeft nog kaarten beschikbaar. Je kan kiezen voor alleen het hotel en toegangskaarten of voor het ‘all-in pakket’ met vluchten inclusief. Je vliegt dan woensdagochtend heen, vervolgens heb je de hele dag om Barcelona te bezoeken. ’s Avonds ga je natuurlijk naar dé wedstrijd kijken en daarna (rond 22:30 uur) ga je net als alle Catalanen lekker eten op de Ramblas. (Spanjaarden/Catalanen eten pas laat op de avond).

Strand barcelona TravelersMagazine

De andere dag lekker uitslapen of chillen op het strand.

De andere dag slaap je een beetje uit, beetje uitwaaien op de boulevard, misschien nog wat chillen op het terras en donderdagavond vlieg je weer naar huis.

Je voor een kleine meerprijs ook nog verlengen zodat je 3 of 4 volle dagen hebt.

Naast deze kaarten heeft VoetbalTravel.nl natuurlijk ook voor alle overige wedstrijden van FC Barcelona kaarten beschikbaar evenals voor alle andere grote voetbalclubs in Europa.

Kijk snel voor prijzen en beschikbaarheid op hun site en ga ook genieten van het mooiste voetbal dat op aarde bestaat.

  Voetbalreizen naar topwedstrijden v.a. € 199 p.p.!
Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!