Bijzondere accommodaties op Mallorca

We schreven in dit artikel al eerder over de ‘gewone’ zon, zee en strandvakanties naar Mallorca. U weet wel, lekker goedkoop, 8 dagen bakken op het strand en biertjes drinken. Niets mis mee, maar het Spaanse eiland Mallorca heeft zóveel meer te bieden. Zeker als je de drie grote badplaatsen Magaluf, Palma en El Arenal vermijdt, zie je het andere gezicht van Mallorca; kleinschaligheid, romantisch en stranden waar niemand komt.

Kleinschalige reisorganisaties naar Mallorca

Vliegen naar Mallorca doe je meestal met Transavia, in zo’n 2,5 uur vlieg je direct vanaf diverse (regionale) luchthavens. In de zomer wordt er vanzelfsprekend meer gevlogen dan in de winter. Het verschil met vakanties van andere reisorganisaties begint bij Eliza Was Here of ” target=”_blank”>Ilios Reizen direct na aankomst. In plaats van in een bus te stappen, loop je nu naar de balie van de autoverhuurder waar je auto al klaar staat én inbegrepen is in de prijs van je vakantie. Dus géén discussies over extra verzekeringen of andere zaken die je uiteindelijk weer meer geld kosten.

Bijzondere accommodaties op Mallorca

Fly-drives of gewoon chillen op Mallorca

Vervolgens ga je met je huurauto op pad naar je eigen villa of kleinschalig hotel/appartement. Deze accommodaties liggen soms in de heuvels van Mallorca met uitzicht op zee of zelfs direct aan zee bij een klein en rustig strand. In elk geval ver weg van de massa!

Het eiland Mallorca is niet zo heel groot, binnen één dag kan je het eiland rondrijden. Als je dus een fly-drive gaat maken op Mallorca dan zit je niet uren in de auto om ergens te komen. De meeste klanten van Eliza Was Here of Ilios Reizen gaan er in de ochtend op uit met hun huurauto en in de middag komen ze terug bij hun accommodatie om de rest van de dag lekker te genieten en te rusten. Maar als je de hele dag wijntjes wilt drinken en een boekje wilt lezen aan de rand van het zwembad, dan mag dat natuurlijk ook.


  Bijzondere accommodaties op Mallorca van Ilios Reizen v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)


eliza was here  Bijzondere accommodaties op Mallorca van Eliza Was Here v.a. € 399 p.p. (incl. huurauto)

Bijzondere accommodaties op Mallorca13

Bijzondere accommodaties op Mallorca13

Bijzondere accommodaties op Mallorca11

Bijzondere accommodaties op Mallorca10

Bijzondere accommodaties op Mallorca9

Bijzondere accommodaties op Mallorca8

Bijzondere accommodaties op Mallorca2

Bijzondere accommodaties op Mallorca3

Bijzondere accommodaties op Mallorca4

Bijzondere accommodaties op Mallorca6

Bijzondere accommodaties op Mallorca7

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over bijzondere accommodaties op Mallorca

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License