Bikini’s en badpakken van Hunkemöller

Op een reiswebsite zoals deze horen niet alleen mooie reizen, bestemmingen en vakanties, maar ook gepaste kleding. Variërend van backpacks tot aan regen- en windjacks, maar ook fijne strandkleding zoals badpakken van Hunkemöller.

Hunkemöller geniet bekendheid van vooral lingerie, bh’s en slips. Maar de laatste jaren richt Hunkemöller zich ook op vrouwen die op zoek zijn naar bikini’s en badpakken.

We zijn niet allemaal Anna Nooshins

Voor de nieuwe bikini en badpakkenlijn is Hunkemöller een samenwerking aangegaan met Expeditie Robinson deelneemster (en social media bekendheid) Anna Nooshin. En laten we eerlijk zijn, de badpakken en bikini’s deze zomer zijn al heel mooi en elegant, maar met het lichaam van Anna, zijn ze helemaal een plaatje.

Natuurlijk; we hebben niet allemaal zo’n afgetraind lichaam zoals Anna en je zou er spontaan een minderwaardigheidscomplex van krijgen, maar ook voor de ‘gewone’ Hollandse vrouw zijn deze bikini’s en badpakken uitermate geschikt.

Badpak of bikini?

Of je een badpak of bikini moet aanschaffen is natuurlijk helemaal aan jou; de ene vrouw zweert bij een badpak, de andere zou er nog niet dood in gevonden willen worden.

Als je iemand bent die veel zwemt tijdens je vakantie dan is misschien een badpak fijner; hoe je er ook naar kijkt een badpak is één kledingstuk en zwemt nu eenmaal makkelijker. Daarnaast kiezen veel vrouwen die een beetje onzeker zijn over hun lichaam (lees buik) ook voor een badpak, dit kledingstuk maakt je lichaam toch net wat strakker.

Nadeel van het badpak is natuurlijk je witte buik als je op het strand of bij het zwembad gaat liggen zonnen. Als je vooral van de zon gaat genieten, dan is misschien een bikini handiger zodat je lichaam egaal bruin wordt. En mocht je topless willen zonnen dan is een bikini natuurlijk ook gewoon veel praktischer. Daarnaast kiezen vrouwen die trots zijn op hun borsten ook vaker voor een bikini dan voor een badpak.

Tussenvorm van badpak en bikini

Overkomen waaien vanuit Amerika is de ’tussenvorm’ van badpak en bikini. In de Swimsuit-lijn van Anna bij Hunkemöller zijn er drie bikinitops die een sexy bikini uitstraling hebben maar ook wel iets weg hebben van een badpak.

Kies dus gewoon de bikini of het badpak uit waar jij jezelf het meest comfortabel in voelt. Je bent immers op vakantie om te genieten van zon, zee en strand, je loopt niet over de catwalk tijdens een modeshow. Vanzelfsprekend begrijpen we dat je gezien wilt worden en dat je misschien onzeker bent over je lichaam, maar zelfs de hipste Instagram-meisjes zijn onzeker.

  Bikini’s en badpakken van Hunkemöller bij de Bijenkorf v.a. € 19,95


Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de bikini’s en badpakken van Hunkemöller

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!