Burn-out reis / yoga-reis Spanje

Ken je dat gevoel? Helemaal opgebrand, nergens meer zin in hebben, het gevoel hebben alsof er een kudde buffels over je heen heeft gelopen? Grote kans dat je midden in een burn-out zit, of er in elk geval niet heel ver vandaan zit.

Er is maar één remedie, PER DIRECT rust nemen! In elk geval voor een paar dagen of weken.

Rust nemen of op burn-out reis?

Belangrijk is vervolgens ook dat je niet maanden thuis gaan zitten. Probeer in heel kleine stapjes weer dingen proberen. Begin eens gewoon met een stukje te wandelen, niet direct uren, maar gewoon drie keer per dag een kwartiertje. Je batterij is nu eenmaal leeg en iedere keer als die weer een beetje is opgeladen moet je voor komen dat die batterij weer direct leeg raakt.

Sommige mensen hebben baat bij yoga-oefeningen. Dit kan thuis, maar er is een groep mensen die ver weg van alles en iedereen willen zijn en een yoga reis boeken.

SHA Wellness en yoga Clinic Alicante 3

De entree van het SHA Wellness Resort in Alicante

Burn-out reis naar SHA Wellness Clinic Alicante

Sommige mensen willen niet eens hun huis meer uit, anderen willen vooral ver weg van alles en iedereen. Helaas kunnen wij geen tips geven voor de thuisblijvers, de situatie is vaak al erg genoeg. Voor de mensen die wel graag willen vluchten van de drukte kunnen wij een burn-out reis aanbevelen van de SHA Wellness Clinic in Alicante, Spanje.

Het resort bestaat pas een aantal jaar, maar heeft zich nu al op de kaart weten te zetten met hun detoxprogramma (voor alcohol of drugsverslaving)  en een burn-out programma. Veel bekende ondernemers, managers, CEO’s en artiesten gingen u voor.


Een burn-out resort dichtbij

Het voordeel van dit resort is dat het op korte afstand is, zodat u heel eventueel ook met de auto naar Alicante kunt rijden. De meeste resorts in deze categorie, bevinden zich in Azië namelijk.

Het programma van dit resort is gericht op rust. Wil je de hele dag niets doen, dan is dat prima. Echter, de ervaring leert dat als je (gedeeltelijk) mee doet aan het ‘programma’ de kans op herstel veel groter is. Je kan er voor kiezen om in groepsverband deel te nemen aan het ‘programma’ of juist individueel.

Programma van ‘niets moet, alleen als het kan’ burn-out reis

Gratis overnachten SHA Wellness Clinic Alicante4

Het zwembad van het SHA Wellness resort.

Het ‘programma’ bestaat uit gezonde voeding, beweging, ontspannende en stress verminderde massages op basis van meditatie.

In deze 8-daagse reis (verlenging mogelijk) is zo goed als alles inbegrepen: transfer, hotel, maaltijden, massages en yogalessen.

Nergens is bijbetaling voor nodig dus! De massages en yogalessen zijn ongelimiteerd tijdens je verblijf in dit resort aan het strand. Je kan op eigen gelegenheid naar Alicante vliegen of rijden, of de tickets laten boeken via Puur&Kuur.nl.

Als je Spanje te ver vindt, dan zijn er ook dichterbij genoeg goedkope yoga reizen en vakanties. Bijvoorbeeld in de BeNeLux of net over de grens in Duitsland.

Het belangrijkste is dat jíj tot rust komt tijdens deze reis, vandaar dat er ook geen toeslagen gelden voor éénpersoonskamers.

 

Burn-out reis / yoga-reis SpanjeBurn-out reis / yoga-reis Spanje  Burn-out reis / yoga-reis Spanje via Puur&Kuur al v.a. € 599 p.p.


BookYogaRetreats voor Burn-out en yoga vakanties v.a. € 399

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!