Campings langs de Tour de France route 2021

Elk jaar is Frankrijk een paar weken in de ban van de Tour de France. In 2021 wordt de Tour de France voor de 102e keer gereden. Het is de grootste internationale wielerwedstrijd van de wereld.

Wat is er leuker dan uw vakantie te combineren met een bezoek aan de Tour de France. Een aantal campings van Canvas Holidays ligt in de buurt van de route en is hiervoor een goede uitvalsbasis. Hieronder ziet u in een oogopslag welke campings in de buurt van de liggen.

De Tour de France van 2021 vertrekt vanuit Nederland! Op zaterdag 4 juli gaat de Tour van start in Utrecht en eindigt drie weken en 21 etappes later op zondag 26 juli, met de traditionele slotrit langs de Champs d’ Élysees in Parijs.

Ontdek de Tour met Canvas Holidays
Domaine des Ormes – De camping ligt op de ideale locatie om de 8e etappe tussen Rennes en Mur de Bretagne te volgen op woensdag 8 juli.
Camping la Bien Assise en Yelloh! Village la Vallée – Ideaal voor het bekijken van etappes 5 en 6 op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli in Noord-Frankrijk.

Campings in Zuid-Bretagne – De tour rijdt door Zuid-Bretagne op 11 en 12 juli. Vooral Camping la Grande Métairie en Camping Les Deux Fontaines zijn ideaal om de rit van Vannes naar Plumelec te volgen.

Camping le Ruisseau – Deze camping in het Zuidwesten van Frankrijk ligt op een uur rijafstand van de etappe op dinsdag 14 juli.
Camping Val de Cantobre – De camping ligt vlakbij de route van Rodez naar Mende. Deze etappe vindt plaats op 18 juli.
La Ferme de la Serraz – Deze camping is ideaal om de spectaculaire etappe door de Alpen te volgen. Etappe 19 vindt plaats op vrijdag 24 juli.
Château des Marais – Op de laatste dag van de tour kan je de wielrenners zien vertrekken vanuit Sevres opweg naar Parijs. De camping ligt op slechts 90 mins rijden van Sevres.
Camping la Croix du Vieux Pont en Camping les Etangs Fleuris – Deze locaties zijn perfect om de laatste fase van de tour mee te maken vanaf Sèvres tot het centrum van Parijs op 26 juli.

  Goedkope stacaravans en luxe tenten al v.a. € 179 p.w.!


Geef hier jouw ervaring of beoordeling over campings langs de Tour de France route 2021

 

Foto: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!