LET OP: Onderstaand artikel gaat over de BELGISCHE website van Center Parcs. Ben je op zoek naar de NEDERLANDSE site? Klik dan hier!

korting en aanbiedingen Center Parcs  Klik hier voor kortingen en aanbiedingen van Center Parcs NL

korting en aanbiedingen Center Parcs  Klik hier voor kortingen en aanbiedingen van Center Parcs BE

Center Parcs België Erperheide en De Vossemeren

De parken van Center Parcs lenen zich uitstekend voor weekendje weg of zelfs een hele week, daarnaast zijn de bungalows op de parken altijd scherp geprijsd én zijn de faciliteiten gericht op kinderen. Ook zo bij Center Parcs België!

In België heeft Center Parcs maar twee parken in beheer; Erperheide en De Vossemeren. Heel toevallig ook nog eens dicht naast elkaar gelegen in de driehoek Lommel-Eindhoven-Hasselt. Deze twee parken zijn dus vooral gericht op mensen die van de bossen houden. Geef je de voorkeur aan parken aan de kust, dan dien je uit te wijken naar Nederland.

CenterParcs.BE en CenterParcs.NL

De makkelijkste en goedkoopste manier om te reserveren bij Center Parcs is natuurlijk via de eigen websites. Het maakt in prijs geen verschil of je nu reserveert via de Nederlandse of de Belgische site. Maar inzake consumentenrechten, verzekeringen en betalingsvoorwaarden/mogelijkheden is het wél heel verstandig om te kijken via welke site je boekt.

Heb je de Nederlandse nationaliteit dan kan je uiteraard zonder problemen reserveren via CenterParcs.BE en andersom als je de Belgische nationaliteit hebt natuurlijk ook. Maar als je dat doet dan ben je mogelijk niet verzekerd of niet voldoende verzekerd. Daarom het dringende advies om via de site van je eigen nationaliteit te reserveren!

Aanbiedingen en kortingen van Center Parcs België

Daarbij willen we ook direct aantekenen dat je natuurlijk vanaf CenterParcs.BE ook gewoon gebruik kunt maken van de diverse aanbiedingen en kortingen die gelden in de andere landen waar Center Parcs actief is. Dus ook als je een park wilt reserveren in Frankrijk, Nederland of Duitsland kan je profiteren van de last-minutes en aanbiedingen van Center Parcs België.

  Center Parcs België al vanaf € 9 per persoon, per nacht

 

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Center Parcs België Erperheide en De Vossemeren!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!