Comfort Plus reizen van Sawadee

Speciaal voor reizigers die een actieve groepsreis willen met een beetje extra luxe introduceert Sawadee nu de Comfort-Plus reizen.

Wel de lusten, niet de lasten
Sawadee’s Comfort-Plus reizen bieden, zoals de naam al zegt, net wat meer comfort dan een reguliere reis. De overnachtingen tijdens deze avontuurlijke groepsrondreizen zijn dan ook in 4-sterren accommodaties en per reis ten minste in één bijzondere accommodatie, zoals bijvoorbeeld een boutique-hotel, een hotel op een zeer originele plek of met een bijzondere uitstraling. Naast de luxere accommodaties wordt er gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, zit bij elke reis een welkomstdiner inclusief in de reissom en waar mogelijk wordt er gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives, privé-auto’s of een extra ruime privé-bus.

10 comfortabele bestemmingen
Sawadee biedt avontuurlijke Comfort-Plus reizen naar verschillende bestemmingen, zo kan de reiziger comfortabel op safari in Zuid-Afrika, slaapt men in een wel heel bijzondere ecolodge midden in de woestijn van Jordanië of fietsen families met kinderen door Sukothai de oude hoofdstad van Thailand. In totaal biedt Sawadee 10 Comfort-Plus bestemmingen.

Comfort Plus reizen van Sawadee3

 Comfort Plus reizen van Sawadee1

Comfort Plus reizen van Sawadee3

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Comfort Plus Reizen van Sawadee

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons Licencse

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!