Countdown actie BizzTravel Wintersport 2021

Elk jaar midden in de zomer kunt u bij wintersportvakantie-specialist Bizztravel uw wintersportvakantie 2021 al boeken met een flinke korting. Er staat een teller op de website, die start op ”€99,99 korting op uw boeking” en continu afloopt.

Hoe eerder boeken bij Bizztravel, hoe meer korting

Dit betekent dat u zelf beslist hoeveel korting u krijgt. Hoe eerder u uw wintersportvakantie voor 2021 boekt bij Bizztravel, hoe hoger uw korting voor die wintersportvakantie in 2021.

Op het moment dat u start met boeken zal de teller stoppen en krijgt u de korting die op dat moment geldt. Boekt u ook nog eens tijdens de actieperiode tijdens de vroegboekkorting van Bizztravel, dan ontvangt u nog eens extra korting!

Voordelen van Bizztravel wintersportvakanties in 2021

Bizztravel is al jaren dé specialist voor wintersportvakanties in Europa. Als onderdeel van de Sundio groep (het moederbedrijf van Sunweb) kan men groot inkopen bij hotels en appartementen en dat zie je terug in de lage prijs van je wintersportvakantie voor 2021.

Reserveren tijdens de countdown actieperiode van Bizztravel is dus de perfecte manier om een flinke vroegboekkorting te verkrijgen voor uw wintersportvakantie voor 2021! Tel daarbij op dat alle reizen van Bizztravel inclusief skipas zijn en u begrijpt dat dit wel een heel goede deal is!

  Wintersportvakanties incl. skipas al vanaf € 65


Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over de Bizztravel countdown actie 2021

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!