Couples Only / Adults Only vakanties van Corendon

Couples Only / Adults Only vakanties van CorendonReisorganisatie is vooral bekend van de all-inclusive ‘zon, zee, strand pakketreizen’ naar Turkije, waarbij je voor een appel en een ei een hele week kan bakken op de stranden van Alanya of Bodrum bijvoorbeeld.

De laatste jaren is Corendon haar aanbod steeds meer aan het uitbreiden met Spanje, Portugal, Griekenland, Cyprus, Gambia en Egypte bijvoorbeeld.

Corendon vakanties zonder kinderen

Het viel Corendon op dat er heel veel reisorganisaties zijn die ‘kindvriendelijk’ zijn of volledig gericht zijn op gezinnen en families. Maar er waren maar weinig reisorganisaties en accommodaties die alleen beschikbaar waren voor volwassenen; Couples Only / Adults Only dus!

Dus zonder krijsende en gillende kinderen maar wel met alle voorzieningen. Dus vooral geen ‘geitenwollen sokken’ accommodaties, maar gewoon de kleinschalige appartementen en hotels die Corendon altijd al in haar aanbod had, maar dan exclusief alleen voor volwassenen.

Corendon Vakanties met oudere kinderen

Maar Corendon gaat nog een stap verder door niet alleen Couples Only / Adults Only accommodaties aan te bieden, maar ook accommodaties aan te bieden waar alleen oudere kinderen zijn toegestaan. Kinderen bijvoorbeeld vanaf 14 of 16 jaar.

Meestal zijn deze kinderen niet meer zo hysterisch als peuters en kleuters en kunnen zich ook wat beter gedragen.

Eilandhoppen, fly-drives of gewone Corendon Strandvakanties

In het Couples Only / Adults Only segment van Corendon zijn dus niet alleen de strandvakanties vertegenwoordigd maar ook het eilandhoppen op de Griekse eilanden, fly-drives in Andalusië of Portugal als wel Blue Cruises in Turkije.


Couples Only / Adults Only vakanties van Corendon  Goedkope ‘Adult Only’ vakanties van Corendon al v.a. € 299 p.p.


Couples Only / Adults Only vakanties van Corendon  Adult-Only / Couples-Only vakanties van TUI v.a. € 399 p.p.
Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Couples Only / Adults Only vakanties van Corendon

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!