De drie gaafste hotels ter wereld

Ook zo klaar met die suffe en standaard hotels van de grote ketens? Dan hebben wij drie supergave hotels voor je gevonden, die weliswaar redelijk prijzig zijn, maar wel een belevenis zijn.

1. Giraffe Manor, Nairobi, Kenia
De foto hierboven is niet gePhotoshopt, dit is echt! Hotel Giraffe Manor ligt midden in een nationaal park aan de rand van de Keniaanse hoofdstad Nairobi. De giraffes zijn inmiddels tam en gewend aan mensen en ze komen gewoon met je mee-eten zoals op de foto. Dit hotel is een prima startpunt voor je safari door de rest van Kenia.

 


2. Leopard Hills, Krugerpark, Zuid-Afrika

leopard hills

Nog zo’n pareltje in Afrika is het Leopard Hills Private Game Reserve. Je eigen lodge in het Krugerpark, met een zwembad en veranda dat uitzicht biedt op de olifanten, leeuwen en andere wilde dieren.

Klik hier voor beschikbaarheid en prijzen!

 


 

3. Rayavadee, Krabi, Thailand

 

rayavadee thailand
rayavadee beach
Het Rayavadee resort in Krabi (Thailand) heeft zelfs twee speciale aspecten. Ten eerste het infinity pool met uitzicht op de bekende paradijselijke stranden en zee van Krabi. En ten tweede; een superromantisch restaurant in de grot bij het strand van het hotel. Als je hier je geliefde niet meer ten huwelijk kan vragen, dan kan je het nergens meer doen.

Klik hier voor beschikbaarheid en prijzen!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!