De prachtige baai van Positano in Italië

Zo’n 30 kilometer ten zuiden van de Italiaanse stad Napels ligt in de provincie Campanië het plaatsje Positano. In dit schattige dorpje zijn de huizen en hotels tegen de rots aan gebouwd en zo heb je dus over de hele baai een prachtig uitzicht.

Vliegen naar Positano

Met Transavia vlieg je bijna dagelijks vanuit Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam naar Napels. Je kan vervolgens een auto huren en zelf een los hotel boeken in Positano, maar je kan ook voor een complete fly-drive kiezen waarbij je iedere nacht of een paar keer van hotel wisselt zodat je de hele streek goed kan zien.

De streek is niet heel ideaal voor kleine kinderen. Met name de stranden zijn niet heel kindvriendelijk. Er zijn veel rotsen en stenen in deze regio. Aan de andere kant; Italianen zijn gek op kinderen. Dus de ‘bambini’s’ worden in restaurants bijvoorbeeld extra verwend!

  Goedkope vliegtickets naar Napels al v.a. € 39 per persoon


  Fly-Drive naar Napels en omgeving v.a. € 199 p.p.


  Goedkope autohuur van Sunny Cars


 Hotels en vluchten naar Positano van Expedia v.a. € 99 p.p.

Hotels-in-de-baai-van-Positano1 Hotels-in-de-baai-van-Positano6 Hotels-in-de-baai-van-Positano5 Hotels-in-de-baai-van-Positano4 Hotels-in-de-baai-van-Positano3 Hotels-in-de-baai-van-Positano2  Goedkope vliegtickets naar Napels al v.a. € 39 per persoon


  Goedkope autohuur van Sunny Cars


 Hotels en vluchten naar Positano van Expedia v.a. € 99 p.p.

Ben je zelf weleens in Positano geweest? Deel je ervaring of beoordeling hieronder!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!