Door Azië reizen en olifanten zien

Als er één werelddeel is wat zich perfect leent om individueel of met kinderen rond te reizen dan is het Azië wel. Het is goedkoop en het hele werelddeel is ingesteld op toerisme. Voornamelijk Indonesië, Maleisië en Thailand zijn goed begaanbaar. De laatste jaren zijn Vietnam en Cambodja ook erg opgekomen.

Al voor 500 tot 600 euro heb je een vliegticket vanuit Amsterdam naar ZuidOost Azië en ook het verblijf ter plaatse en het vervoer hoeft niet duur te zijn. Let wel, dit zijn laagseizoen tarieven en vaak met een overstap. Wil je in het hoogseizoen vliegen en direct met KLM, Eva Airways, Singapore Airlines, Malaysia Airlines of China Airlines dan betaal je vaak 800 tot 1000 euro voor een vliegticket.

Thailand

Olifanten wassen in Thailand
Maar afgezien van het lekkere weer, de prachtige natuur en stranden, is er maar één ding wat echt heel gaaf is: het bezoeken van een olifanten weeshuis! In vrijwel elk Aziatisch land kan je een bezoek brengen aan een olifanten weeshuis en ze helpen met voeren of wassen.

Bij de wat luxere olifanten weeshuizen kan je zelfs blijven slapen en kan je meerdere dagen verblijven. Wat is er nu cooler dan met je kids zo’n ervaring op te doen. Al vanaf € 1200 per persoon heb je een vlucht, 10 dagen rondreis en 1 overnachting in zo’n olifanten weeshuis in Thailand.

Wil je andere landen bezoeken in Azië of wil je bijvoorbeeld op een bamboe-vlot varen over de rivieren van Azië? Check dan de site van Azië-specialist 333 Travel voor het meest actuele aanbod.

  Rondreizen en Vakanties van 333 Travel

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over reizen met olifanten

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!