Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname

Zoals de meeste Suriname-gangers wel weten zijn de prijzen voor tickets naar Paramaribo vanuit Amsterdam altijd te hoog. Zowel de SLM als de KLM profiteren van de beperkte concurrentie en slaan daar een slaatje uit. Vooral tijdens het hoogseizoen (juli en augustus / kerstperiode) rijzen de prijzen de pan uit.

Maar ook reisagenten zoals Echo Reizen uit Den Haag profiteren mee van de hoge prijzen, zij krijgen immers commissie op ticket aanbiedingen naar Suriname.

Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname3

De 20 jaar oude A340 van SLM die eerst in China heeft gevlogen en onderhouden is. / Bron foto: Flickr.com

Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname5

De KLM Boeing 747 Jumbo-jet / Bron foto: Flickr.com

Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname4

De hypermoderne Boeing 787 Dreamliner van TUI / Bron foto: Flickr.com

Paramaribo actietarieven en tickets van Echo Reizen

Maar als je een beetje flexibel bent, en zeer waarschijnlijk geen schoolgaande kinderen hebt, dan kan je buiten dit hoogseizoen echt wel goedkoop naar Suriname vliegen met de KLM. Hiervoor is het niet nodig om naar bijvoorbeeld Echo Reizen in Den Haag te gaan, maar je kunt gewoon direct online boeken bij KLM. Dat scheelt je in elk geval € 50 in boekingskosten per persoon! De Paramaribo actietarieven en tickets die Echo Reizen promoot zijn ook gewoon direct en goedkoper bij KLM te reserveren.

Update: per april 2017 vliegt ook TUI (met SLM vliegtuigen naar Paramaribo), per 1 juli 2017 vliegt TuiFly zelf rechtstreeks naar Paramaribo vanuit Amsterdam met de spiksplinternieuwe Boeing 787 Dreamliner.

Nu een KLM ticket naar Suriname vanaf € 499 p.p.

Voor de maanden mei en juni heeft KLM nu echter een aanbod dat te mooi is om waar te zijn: € 499 p.p. inclusief alle belastingen en toeslagen.

Keuze uit maar liefst 8 vluchten per week, dus elke dag een ochtendvlucht rond 10:30 uur en op zondag zelfs nog een tweede vlucht!

KLM vliegt op de route Amsterdam-Paramaribo Zanderij Pengel Airport met een Boeing 747-400 waar eind 2014 alle stoelen in zijn vervangen en verbeterd.

Zo is er een gloednieuwe en luxe business class, maar ook in economy class zijn alle stoelen vernieuwd. Mét natuurlijk een eigen schermpje in elke stoel!

Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname

Echo Reizen ticket aanbiedingen SurinameEcho Reizen ticket aanbiedingen Suriname  Goedkope tickets Paramaribo met KLM v.a. € 499 p.p.


Echo Reizen ticket aanbiedingen SurinameEcho Reizen ticket aanbiedingen Suriname  Klik hier voor goedkope Paramaribo tickets van TUI v.a. € 499 p.p.


Echo Reizen ticket aanbiedingen SurinameEcho Reizen ticket aanbiedingen Suriname  Goedkope tickets Paramaribo met Surinam Airways


Foto: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Echo Reizen ticket aanbiedingen Suriname!

Goedkoepe vliegtickets met KLM, SLM, Surinam Airways en TuiFly naar Paramaribo Suriname. Actief tarief € 499

SLM Surinam Airways vlucht PY993 Amsterdam-Paramaribo vertraagd.
Ontvang € 600 compensatie!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!