Eliza was Here vakanties naar Frankrijk

Velden met zonnebloemen, lavendel, lekker wijntjes en dito kaasjes. Dat is Zuid-Frankrijk! Het mooie van Zuid-Frankrijk is het feit dat je er binnen een dag met de auto heen kan rijden, een ideale ‘eigen vervoer’ bestemming.

Maar je kan tegenwoordig met de hogesnelheidstrein ook naar Lyon of Nice. Dit moet dan wel met een overstap in Parijs omdat de Thalys vanuit Nederland het ‘Gare du Nord’ als eindbestemmingen heeft. Maar dvan deze overstap kan je dan ook weer direct een romantisch weekendje maken.

En laten we verder de verschillende low-cost airlines zoals Ryanair, Easyjet en Transaiva niet vergeten die steden als Nice, Marseille of Montpellier aanvliegen. Reisorganisatie Eliza Was Here biedt voornamelijk vakanties naar Frankrijk aan per eigen vervoer of per vliegtuig naar Nice.

Kleinschalige accommodaties in Zuid-Frankrijk

Eliza was Here is dus gespecialiseerd in kleinschalige accommodaties ver weg van de massa. Niet dat de locaties van Eliza was Here helemaal aan het einde van de wereld liggen, integendeel zelfs! De reisorganisatie kiest ervoor om wél dichtbij het ‘vertier’ te zitten, dus aan de rand van een Zuid-Frans stadje of dorpje, maar wel op zo’n afstand dat je lekker kan chillen en kan genieten van de rust. Zo kan je optimaal genieten van je Eliza Was Here vakantie in Frankrijk.

Eliza Was Here en Frankrijk

Helaas heeft Eliza was Here geen aanbod in Zuid-Frankrijk, maar wel op ander bestemmingen die ook per auto goed te bereiken zijn, zoals Noord-Italië, Toscane en Umbrië, of Catalonië in Spanje. Wil je toch per sé naar Zuid-Frankrijk dan raden wij je aan om toch even te kijken bij Belvilla bijvoorbeeld. Deze reisorganisatie verhuurt niet alleen grote villa’s en appartementen voor groepen maar ook voor stelletjes of kleiner gezinnen.


eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


Eliza was here vakanties frankrijk3

 

Eliza was here vakanties frankrijk4

 

Eliza was here vakanties frankrijk2

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons license

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Eliza was Here vakanties naar Frankrijk

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!