Eliza Was Here vakanties naar Portugal

De vakanties van Eliza Was Here naar Portugal zijn bij uitstek geschikt voor een ‘adult only’ vakantie. Meer specifiek; de kleinschalige accommodaties waar kinderen niet, of beperkt, zijn toegestaan. Voor een romantische vakantie naar de zon is de keuze natuurlijk reuze.

Romantische vakanties dichtbij huis

In de winter is het al snel Curaçao, Mauritius of Bali, maar in onze zomer kan je veel goedkoper én dichter bij huis genieten van zon, zee en strand. Je kan kiezen voor een schattige agriturismo in Toscane, maar dan loop je nog steeds de kans dat je de accommodatie moet delen met andere gezinnen met kinderen.

Geen all-inclusive resorts in Portugal

Vergeet dus de grote all-inclusive resorts bij de buren in Torremolinos of Benidorm in Spanje. Nee, bij reisorganisatie Eliza Was Here worden juist de kleinere appartementen en hotels gecontracteerd. Hierdoor kunnen jullie met zijn tweetjes écht genieten van het weer, én elkaar. Zelfs in de populaire zuidelijke regio, de Algarve, struikel je vaak in plaatsen als Albufeira, over de dronken Engelse toeristen. Maar de accommodaties van Eliza Was Here in de Algarve bevinden zich juist in de schattige kleine dorpjes.

Het kan voorkomen dat bij bepaalde accommodaties toch kinderen worden toegelaten, maar dan is de minimum leeftijd 12 jaar. Maar eerlijk is eerlijk, de accommodaties die Eliza Was Here heeft gecontracteerd lenen zich niet voor gezinnen. Veelal zijn het tweepersoons slaapkamers zonder dat er een extra slaapkamer is, of dat er een extra slaapkamer gekoppeld kan worden.

Goedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland

Huurauto altijd inbegrepen bij Eliza Was Here

Goedkope Eliza Was Here vakanties Portugal7We geven direct toe dat Eliza Was Here niet de goedkoopste reisorganisatie is die zonvakanties aanbiedt naar Portugal. Maar vergeet niet dat bij alle vakanties naar Portugal van Eliza Was Here, een huurauto inbegrepen is in de prijs.

Dit geeft je veel vrijheid om het Portugese landschap op eigen tempo te ontdekken, maar nog belangrijker, bij aankomst op de luchthaven is het niet nodig om in een bus te wachten totdat alle andere vakantiegangers ingestapt zijn.

De Portugese Algarve, Costa de Lisboa of de Costa Verde?

Die huurauto maakt de vakanties van Eliza Was Here in Portugal dan ook ideaal om te genieten van een fly-drive. Op die manier kan je een paar dagen chillen bij het zwembad (daarover later meer) en een paar dagen erop uit trekken. In de Algarve breng je een bezoek aan het Zuidelijkste puntje van Europa in het plaatsje Sagres en bezoek je Cabo Vincente (Kaap Vincent), waar je een oneindig uitzicht hebt over de Atlantische Oceaan. Vanaf het vliegveld van Faro, de hoofdstad van de Algarve, ben je binnen een half uur rijden in Spanje, vanaf de grens is het dan nog zo’n 45 min naar Sevilla of 1,5 uur naar Gibraltar. Zo bezoek je twee landen in één vakantie!

Goedkope Eliza Was Here vakanties Portugal9Combineer je liever een citytrip met relaxen, dan zijn de Costa de Lisboa (Lissabon) en de Costa Verde (Porto) perfecte regio’s om je vakantie in Portugal door te brengen.

Hierbij moeten we wel aantekenen dat het in de lente en herfst ten Noorden van Porto ook nog wel eens kan regenen en grijs kan zijn. Koud is het dan zeker niet, maar als je voor de zon gaat dan is het begin van de lente en einde van de herfst wel een ‘risico’.

Privé zwembaden bij Eliza Was Here

Bijna alle accommodaties in Portugal van Eliza Was Here hebben een zwembad, als dat niet zo is dan staat het er duidelijk bij. Maar speciaal aan de Portugal-vakanties van Eliza Was Here, zijn de privé zwembaden die alleen voor jou toegankelijk zijn. Als er geen privé zwembad aanwezig is, dan is er altijd een zwembad dat je met de andere hotelgasten deelt, maar dat zijn er nooit meer dan een handje vol. De accommodaties hebben vaak maar 10 of maximaal 25 kamers, tel daarbij op dat de helft van de vakantiegangers op pad zijn met hun huurauto, of op het strand liggen. Dus ook al heb je geen privé zwembad, dan heb je het zwembad alsnog zo goed als voor jezelf.

Goedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland

Goedkope Eliza Was Here vakanties Portugal2

Vliegen naar Portugal met Eliza Was Here

In het zomerseizoen (van zomertijd tot wintertijd) kan je zo goed als dagelijks met Eliza Was Here vertrekken naar elk van de drie hoofdluchthavens vliegen; Lissabon, Porto en Faro. Je vliegt dan bijna altijd met Transavia vanaf Amsterdam, maar je kan zelfs vanuit de regio vertrekken. Al deze luchthavens worden namelijk ook vanaf Eindhoven en Rotterdam aangeboden. Vertrekken vanuit Brussel en/of Dusseldorf is ook mogelijk, je vliegt dan niet met Transavia maar met een andere luchtvaartmaatschappij.

Het voordeel van een zonvakantie naar Portugal is natuurlijk ook de vliegtijd. Porto is iets meer dan 2 uur vliegen, terwijl Faro net iets minder dan 3 uur vliegen is. Tel daarbij op dat je op alle bestemmingen van Eliza Was Here in Portugal ook direct kan vliegen, dus een overstap is niet nodig.

Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Romantische Portugal-vakanties van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Klik hier voor goedkope Portugal-vakanties van TUI v.a. € 299 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Goedkope Portugal last-minutes van Sunweb al v.a. € 129 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar GriekenlandGoedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Goedkope fly-drives in Portugal van KRAS al v.a. € 299 p.p.


Goedkope Eliza Was Here vakanties naar Griekenland  Fly-Drives door Portugal van maatwerkspecialist Flex Travel v.a. € 699 p.p.


portucasa  Vakanties van Portugal specialist Primavera Reizen v.a. € 199 p.pportucasa  Typische Portugese vakantiehuizen v.a. € 199 p.w.!


Logement Swaenenvecht
Logement aan de Vecht
Erfgoed Bossem
Domein Holset
Agriturismo La Torriola
Finca El Moral
Villa Oldenhoff
Sossego da Lata Hotel
Corte dei Venti Residence
Casale le Crete
Tal-Fanal Village
Borgo Degli Ulivi Appartement
Casita Cancelita
Agriturismo Su Vrau
Quinta Sao Miguel de Arcos
Casa Eva