Eliza was Here vakanties naar Chalkidiki

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza was Here linksaf. Dat brengt haar op de meest onverwachte bestemmingen. Op Chalkidiki bijvoorbeeld! Dit Griekse schiereiland is haar nieuwste ontdekking en kent schitterende stranden, eeuwenoude cultuur en ongerepte pijnboombossen. Bovendien maken de inwoners het lekkerste eten van lokale ingrediënten.

Chalkidiki vakanties van Eliza was Here

Het Griekse schiereiland Chalkidiki, gelegen in het district Macedonië in het Noorden van Griekenland, bestaat uit drie ‘tenen’: Kassandra, Sithonia en Mount Athos. Door de unieke vorm kent het schiereiland oneindig veel stranden, die vaak tropisch aandoen. Ze bieden het typische eilandgevoel, maar pal achter je vind je het vasteland met beboste bergen. De bomen staan er tot op het strand!

Goedkope vakantie Eliza was Here Chalkidiki3

De Sunny Villas en Spa in Chalkidiki met eigen zwembad.

Kassandra, Sithonia en Mount Athos

Kassandra is toeristisch en biedt veel sfeervolle dorpjes met tavernes en barretjes. Sithonia daarentegen is nog maar amper ontdekt door toeristen. Het is een rustig eiland, waar de plaatsen verder uit elkaar liggen en de natuur vol pijnboombossen zeer ongerept is.

De berg Itamos is een kenmerkende baken op deze teen van Chalkidiki. Mount Athos is de derde en misschien wel meest fascinerende teen van Chalkidiki.

Het schiereilandje staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst vanwege de twintig orthodoxe kloosters. Op het eiland wonen uitsluitend monniken en Mount Athos mag slechts door 120 Griekse en 10 buitenlandse mannen tegelijk worden bezocht. Vrouwen kunnen de unieke kloosters hooguit bewonderen vanaf een langsvarende boot.

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Geen massa-toerisme op Chalkidiki

Goedkope vakantie Eliza was Here Chalkidiki2

Op Chalkidiki geen massatoerisme, maar gewoon rust en ruimt

Momenteel biedt Eliza was here drie accommodaties aan en zal dit op korte termijn uitgebreid worden naar vijf mooie plekjes om te verblijven. Het mooie hiervan is dat er geen sprake is van massa-toerisme en dat je dus echt lekker tot rust komt.

Nu al staat Thalassokipos online, een hotel dat aan het einde van een klif ligt. Het uitzicht op de zee en het strand is adembenemend. Nefeli Villa’s is een andere ontdekking die Eliza heeft gedaan. Hier verblijf je in een villa omringd door groen en vrijwel direct aan het strand.

Huurauto altijd inbegrepen bij Eliza was Here naar Chalkidiki

Bij reisorganisatie Eliza was Here is een huurauto altijd inbegrepen in de prijs. Zo heb je de vrijheid om er eens een dagje op uit te trekken, maar kan je net zo lief lekker op bij het zwembad van je villa blijven liggen.

eliza was here  Kreta vakanties van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.


sunweb vakanties  Goedkope vakanties naar Chalkidi van Sunweb al v.a. € 199 p.p.


  Goedkope vakanties naar Chalkidiki van Arke/TUI v.a. € 199 p.p.


  Speciale vakanties naar Griekenland van Ross Holidays v.a. € 399 p.p.
Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope vakantie Eliza was Here Chalkidiki

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!