Eliza Was Here vakanties naar Ibiza

Meer en meer mensen gaan naar Ibiza, maar de laatste jaren zijn het niet meer alleen de BN’ers en hordes dronken Engelsen die naar die prachtige eiland gaan. Ook steeds meer stelletjes willen gaan honeymoonen of gewoon chillen op Ibiza. Reisorganisatie Eliza was Here heeft daarom pareltjes van accommodaties op Ibiza geselecteerd.

BN’ers spotten op Ibiza

Maar waar kan je nu een mooie, betaalbare en vooral romantisch hotelletje of appartementje vinden op Ibiza? In het hoogseizoen is er weinig beschikbaarheid én is alles vrij duur.

Gelukkig is er Eliza Was Here, deze kleine reisorganisatie is gespecialiseerd in kleinschalige accommodaties in het Middellandse Zeegebied.

Zelf regelen of een pakketreis van Eliza Was Here naar Ibiza?

Je kan natuurlijk zelf op Expedia gaan kijken, maar dan moet je ook nog je eigen ticket reserveren, en transfer regelen naar je accommodatie op Ibiza of zelfs je eigen autohuur regelen. En in veel gevallen is dit niet eens goedkoper dan dat je het in één keer in een pakketje reserveren bij Eliza Was Here.

Omdat Eliza Was Here onderdeel is van SUNDIO (het moederbedrijf van Sunweb en Sudtours) kunnen ze groot vliegtuigstoelen inkopen en dus grote kortingen bedingen bij de leveranciers.

eliza was here ibiza 4Naar Ibiza met Eliza Was Here

Een weekje Ibiza in een leuk kleinschalig vakantiehuisje met vlucht en autohuur kost je nog geen € 400 per persoon! En Ibiza kan je bezoeken in het voor, midden en naseizoen.

Mensen denken vaak aan Ibiza in termen als grote clubs en BN’ers. Maar dat is vooral de Zuidkant van het eiland. Daar staan de grote clubs en hippe strandtenten.

De Noordzijde van het eiland is eigenlijk een beetje het hippie-eiland gebleven wat het al in de jaren ’70 was. Je vindt hier de kleine witte appartementjes en en romantische hotelletjes die je kent uit de bekende glossy’s.

Op deze manier kan je gewoon naar de Blue Marlin Beach Club met je huurauto maar ’s avonds wel aan het zwembad op de veranda genieten van de ondergaande zon. Al kan je die ondergaande zon op Ibiza natuurlijk het beste bekijken bij Café del Mar.

eliza was hereEliza Was Here vakanties naar Ibiza  Met Eliza was Here naar Ibiza al vanaf € 399 per persoon!

eliza-was-here-ibiza6

eliza-was-here-ibiza5

eliza-was-here-ibiza4

eliza was here ibiza 3

eliza was here ibiza 1

eliza was here ibiza 5

Geef hieronder een beoordeling over Eliza Was Here vakanties naar Ibiza

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!