Kleinschalige Eliza Was Here vakanties in Turkije

Turkije staat bekend als een massa-vakantie bestemming waar je met obscure Turkse luchtvaartmaatschappijen als vee heen gevlogen wordt. Dat heeft Turkije zich ook wel een beetje over zichzelf afgeroepen eind jaren ’90 toen Turkije bekend werd als ‘All-Inclusive’ bestemming waar je spotgoedkoop twee weken niets hoefde te doen.

Maar reisorganisatie Eliza Was Here pakt het anders aan. Deze touroperator vliegt met Transavia naar de Turkse badplaatsen én heeft geen grote hotels of appartementencomplexen gecontracteerd. Eliza Was Here heeft juist gekozen voor kleinschalige en romantische accommodaties.

Strandvakantie in combinaties met Istanbul

Sinds een paar jaar begint het tij een beetje te keren en is vooral Istanbul een echte hotspot aan het worden. Met hippe clubs, restaurants, en mooie mensen, heel veel mooie mensen. In Istanbul zie je op straat dan ook geen enkele vrouw met hoofddoek rondlopen. Alleen misschien in de conservatieve buitenwijken, maar in het overgrote deel van Istanbul is men misschien nog wel hipper dan wij in West-Europa. De hoofddoekjes zie je vooral in het binnenland en in de bergen.

Mocht je met Eliza Was Here naar Turkije op vakantie gaan, dan moet je zeker overwegen om een paar dagen naar Istanbul te gaan. Zeker als je meer dan tien dagen naar de Turkse kust gaat dan kan je dit ideaal combineren.

Geen massatoerisme aan de Turkse kust

Je kan altijd voor een massa-bestemming als Alanya of Dalaman kiezen, maar dan zit je waarschijnlijk met ‘Henk en Ingrid’ en een partij dronken Russen opgescheept. Wil je het massatoerisme in Turkije juist vermijden maar wil je wel van de Turkse gastvrijheid en de turquoise blauwe zee? Check dan snel het aanbod van Eliza Was Here in Turkije.

eliza was here turkije 4Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in hippe en kleinschalige hotels met vaak maar 20 kamers. Vlucht en huurauto zijn inbegrepen dus je hoeft niet zelf naar goedkope tickets te zoeken. En het voordeel van een huurauto is natuurlijk dat je niet op de rest van de vakantiegangers hoeft te wachten in de bus op het vliegveld om je naar je hotel te brengen.

Daarnaast kan je met je huurauto ook zelf gewoon de omgeving een beetje verkennen en zo kan het voorkomen dat je helemaal alleen op een strandje in een baai van de zon kan liggen genieten.

eliza was here  Met Eliza was here naar Turkije v.a. € 499 p.p.

 

eliza was here turkije 1

eliza was here turkije 3

eliza was here turkije 5

eliza was here turkije 7

eliza was here turkije 2

Geef hieronder een beoordeling over Eliza was Here vakanties naar Turkije

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!