Extra korting op Last minutes van Neckermann Reizen België

LET OP: Onderstaand artikel gaat over Neckermann BELGIË.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 79 p.p.!

Lente last-minutes met € 125 extra korting naar de zon met Neckermann Reizen

Reisorganisatie Neckermann Reizen in België geeft nu tijdelijk hoge kortingen weg van 125 euro extra lente-last-minutes. In plaats van het grauwe en grijze Nederlandse herfstweer, kan je nu extra goedkoop Vitamine D tanken op zonnige bestemmingen.

Hiervoor is het niet het wel nodig om een kortingscode van Neckermann Reizen België te gebruiken, want de korting wordt niet automatisch verrekend.

Standaard zijn de vakanties ingedeeld met vluchten vanaf Brussels Airport, maar je kunt ook vanaf Luik, Charleroi, Oostenden, Antwerpen en Eindhoven vliegen als je van deze korting gebruikt wilt maken.

Je hoeft hiervoor ook niet op zoek naar een kortingscode, want die hebben we hieronder al geplaatst voor je. Het is niet mogelijk om die kortingscode van Neckermann Reizen België te gebruiken en te vertrekken vanuit Amsterdam of Düsseldorf helaas.

Bestemmingen bij deze korting van Neckermann Reizen

Er zit veel Spanje (en Canarische Eilanden) bij het aanbod waar de korting op van toepassing is. Daarnaast zijn er een aantal resorts in Egypte en in Turkije beschikbaar. Voor reizigers die bereid zijn om iets verder te reizen is Dubai ook nog een beschikbare bestemmingen bij Neckermann. Tropische bestemmingen als Bali of Curaçao worden helaas niet bij deze kortingsactie aangeboden.

Voorwaarden € 125 extra korting op lente last-minutes van Neckermann Reizen

Zoals bij elke actie zijn hier natuurlijk ook een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen wil je gebruik kunnen maken van deze kortingsactie van Neckermann Reizen, waarbij géén kortingscode nodig is.
– uitsluitend via deze link

– Kortingscode van Neckermann Reizen België: SPRING18 (voor € 125 korting) of SUNNY100 (voor € 100 korting)

– Korting: € 125 EXTRA korting per reis (niet per persoon)

– Enkel geldig voor nieuwe boekingen van 07/03/2018 t.e.m. 18/03/2018 voor afreizen van 21/03/2018 t.e.m. 21/06/2018.

– Enkel geldig voor vliegvakanties (pakket hotel + vlucht). Niet geldig op exotische vakanties, autovakanties, citytrips en rondreizen.

– Niet combineerbaar met andere kortingscodes, wél van toepassing op reeds afgeprijsde reizen, zoals ‘lentedeals tot 50% korting’.

– Minimum dossierwaarde: € 1000

sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb België al v.a. € 79 p.p.!
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Extra korting op Last minutes van Neckermann Reizen

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!