Stena Line

Foto door Max Stolbinsky via Flickr.com

Goedkope overtochten en aanbiedingen van Stena Line

Een weekendje naar Londen voor een mooie citytrip kan op vele manier. Per vliegtuig met een low-cost carrier of gewoon met KLM, British Airways, Easyjet, Vueling, Ryanair .

Daarnaast kan je tegenwoordig ook per Eurostar-trein reizen via Brussel en vervolgens via de Kanaaltunnel. Je stapt dan op bij Amsterdam Centraal station en in minder dan vier uur stap je uit op St. Pancras station. Treintickets kan je gewoon via NS International reserveren.

Maar je kan ook de ferry overwegen vanuit Hoek van Holland naar Harwich. De Stena Line ferry is weliswaar de traagste optie om naar Engeland te reizen, maar wél de goedkoopste. Zeker met de aanbiedingen en last-minutes die vaak beschikbaar zijn bij Stena Line!

Goedkope overtochten en aanbiedingen van Stena Line ferries

Bij het ticket voor de overtocht (al vanaf € 49 per persoon) zit een treinkaartje van elk treinstation in Nederland naar Hoek van Holland inbegrepen en vervolgens ook van Harwich naar London Centrum. Wil je niet naar het centrum van London maar moet je net daarbuiten zijn, dan is dit treinkaartje ook geldig, want met dit ticket mag je reizen in het zogenaamde ‘Greater Anglia London Area’.

Goedkope overtochten en aanbiedingen van Stena Line ferries

Slapen aan boord van Stena Line Ferry

Tevens is in dit goedkoopste ticket een relaxte stoel aan boord van de Stena Line ferry inbegrepen. Wil je liever toch een hut tijdens de nachtferry bijvoorbeeld, dan dien je natuurlijk bij te betalen.

Vooral tijdens de nachtferry is een hut aan te bevelen, zeker als je samen met een ander reist. Ga je liever op de budget tour, dan kan je ook de gewone stoel nemen op het dek zoals hierboven beschreven. Dan slaap je weliswaar minder goed, maar je bespaart wel geld. Check hier wat de extra kosten zijn voor een hut!

  Goedkope overtochten van Stena Line al vanaf v.a. € 49
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope overtochten van Stena Line ferries!