Geen éénpersoonskamertoeslag tijdens vakantie

Één van de grootste frustraties van alleenreizenden is het feit dat je overal een toeslag moet betalen om alleen in een hotelkamer te verblijven. Vanuit het oogpunt van het hotel is het redelijk goed te begrijpen.

De bezettingsgraad van hotels is dan nog maar 50% en ze hebben 50% minder inkomsten uit extra’s zoals de minibar, het restaurant, drankjes in de lobby, etc. Vanuit het oogpunt qua klantvriendelijkheid naar singles is zo’n éénpersoonstoeslag natuurlijk heel jammer.

Single Reizen zonder toeslag

Geen-toeslag-voor-single-reiziger-1-persoonskamer-toeslag1

Als single reiziger kan je doen en laten wat je wilt.

Daarom zijn er speciale reisorganisaties voor singles waar je geen toeslag betaalt voor een éénpersoonskamer. Het nadeel van deze reisorganisaties is het feit dat je vaak in groepsverband reist. Je bent dus eigenlijk nog steeds niet alleen op vakantie.

Voor sommige mensen is het noodzaak dat ze alleen reizen omdat niemand met ze mee wil, maar voor andere mensen is het een bewuste keuze om alleen op vakantie te gaan.

Ze willen tot rust komen of juist heel actief zijn terwijl hun reispartners waarmee ze normaal reizen juist rustig aan willen doen.

Hostels en slaapzalen

Natuurlijk kan je gaan backpacken en alleen gaan reizen. In hostels kom je immers genoeg andere mensen tegen waar je weer verder mee kan reizen of gewoon gezellig samen kan eten. Vroeger moest je in hostels op slaapzalen slapen, maar steeds meer hostels bieden ook éénpersoonskamers aan.

Wil je tot rust komen van je drukke en hectische leven hier in Nederland, overweeg dan eens om een reis te boeken bij Puur&Kuur. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in wellness reizen. Zo kan je een weekendje weg naar Texel of Domburg, maar ook complete en luxe wellness vakanties naar Bali of Thailand worden aangeboden.

Geen-toeslag-voor-single-reiziger-1-persoonskamer-toeslag3

Geniete net als BN’s Lieke van Lexmond en Halina Reijn van Oosterse massages.

Net als Lieke van Lexmond en Halina Reijn

En het mooie is dat je geen extra hoeft te betalen als je alleen reist. Zo gingen Lieke van Lexmond en Halina Reijn je al voor door lekker uit te rusten van hun drukke leven in Nederland en weer lekker op te laden in het resort in Thailand.

En het mooie is, dat je mag meedoen met alle activiteiten zoals yoga of fitness, maar je mag ook twee weken lang lekker helemaal niets doen en je laten verwennen met massages en vers fruit en drankjes. Doe net als Lieke en onthaast in Thailand.

Daarnaast heeft Puur&Kuur elk jaar mooie vroegboekkortingen van meestal 10% maar soms ook 25%. Afgezien van het feit dat je dus geen toeslag betaalt voor een éénpersoonskamer is dit ideaal.

Let wel op: de vroegboekkortingen EN de éénpersoonskamerprijzen gelden alleen als je via de links op deze pagina ONLINE boekt. Bij telefonische reserveringen betaal je vaak meer.

Single Yoga en Wellness reizen

  Single Wellness en Yoga-reizen al v.a. € 199 p.p.


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties v.a. € 199

 

Vrijwilligerswerk, stages, werken, reizen en studeren

aktiva tours  Vrijwilligerswerk, stages, werken, reizen, backpacken en studeren in het buitenland met TravelActive

 

Actieve reizen voor singles

aktiva tours  Actieve singlevakanties van Aktiva Tours v.a. € 139 p.p.

 

Single parent reizen

  Géén singlereizen, maar wél single-parent reizen van Koning Aap


  Klik hier voor goedkope éénoudervakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

Rondreizen voor singles

  Singlerondreizen van ANWB Vakanties al v.a. € 599 p.p.


  Avontuurlijke singlerondreizen van Shoestring al v.a. € 599 p.p.


  Singlerondreizen van Baobab (Individueel en Groepsverband)


  Singlerondreizen van Sawadee (Individueel en Groepsverband)


  Single natuurrondreizen van SNP (Individueel en Groepsverband)


Schrijf hieronder een beoordeling of een ervaring over Puur&Kuur