Goedkoop naar Bali met Corendon

Reisorganisatie Corendon staat bekend om de extreem scherp geprijsde vakanties! Veelal vliegt Corendon met eigen vliegtuigen, maar voor bestemmingen verder weg wordt er samengewerkt met andere luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft Corendon op maandagen en vrijdagen een contract met Qatar Airways (overstappen in Doha, Qatar) en met KLM (tussenlanding in Singapore).

Omdat wij vinden dat je elke dag op vakantie moet kunnen én omdat Corendon maar een beperkt aanbod heeft op Bali hebben wij reisorganisaties verzameld onder dit artikel die veel meer aanbod hebben op dit tropische eiland.

Toch naar Bali, maar niet met Corendon

GOEDKOPE-VAKANTIE-NAAR-BALI-MET-CORENDON3

Naast de bekende drukke stranden, zijn er op Bali ook nog genoeg rustige plekjes.

Wil je toch goedkoop naar Bali maar maakt het niet uit of je met Corendon reist? Dan hebben wij onder dit artikel een aantal alternatieve reisorganisaties verzamelt die jou ook heel goedkoop op vakantie kunnen sturen naar Thailand. Zo is er bijvoorbeeld TUI (oude naam Arke Vakanties) en specialisten 333Travel, Merapi en Van Verre.

Rondreizen of strandvakantie in Bali

Ben je van plan om naar Bali te gaan dan zijn er grofweg twee soorten reizen; ofwel de rondreis waarbij je zoveel mogelijk van het land ziet. In praktijk reis je dan eerst over Java en dan nog een paar dagen Bali. Deze rondreizen kunnen individueel gemaakt worden (wel prijzig) of in groepsverband (goedkoper, maar minder vrijheid).

De andere soort reis is de overbekende strandvakantie. Gewoon lekker lui, niets moet alles mag. En omdat Bali een relatief goedkoop is om te eten en te drinken ben je ook nog eens niet zoveel geld kwijt ter plaatse.

GOEDKOPE-VAKANTIE-NAAR-BALI-MET-CORENDON2

Bali is een echt surfers paradise!

Goedkope strandvakantie naar Bali

Keuzes voor een goedkope strandvakantie naar Bali:

-De meeste reizigers die op strandvakantie gaan naar Bali kopen alleen een los vliegticket naar Denpasar (de hoofdstad van Bali) en kijken vanaf daar wel verder, ze boeken bijvoorbeeld later hotels of een villa via Expedia.

Hoewel de badplaats Kuta op ongeveer 15 minuten uur rijden ligt van de luchthaven, raden wij je deze strandbestemming toch af. Het wemelt er van de sex-werkers en dronken Australiërs. Misschien niet de ideale bestemming voor een mooie vakantie.

-Er zijn legio stranden op Bali, waarvan Kuta dus het meest bekende en het drukste strand. Een rustiger en mooier strand vind je in Seminyak. Daarnaast zijn Sanur en Uluwatu ook topstranden.

-Ook populair is het combineren van een aantal eilandjes voor de kust van Bali. Zo is het eilandje Nusa Lembongan nog minder druk dan bovengenoemde stranden. Maar wil je echt helemaal back to basic, dan neem je een superfast-ferry naar één van de drie Gili-eilanden. In zo’n twee uurtjes vaar je naar Gili Trawangan (party), Gili Meno (honeymoon) of Gili Air (chill).

Geen strandvakantie op Bali maar de rijstvelden in?

GOEDKOPE-VAKANTIE-NAAR-BALI-MET-CORENDON5

Bezoek het Monkey Reserve in Ubud.

Dan moet je natuurlijk naar Ubud, midden op het eiland Bali tussen de rijstvelden. Daarnaast bevinden zich in Ubud veel aapjes waarmee je leuk kunt spelen.

Ubud staat vooral bekend om de prachtige en goedkope villa’s en hotels met infinity pools met uitzicht over het tropisch regenwoud en diezelfde rijstvelden. Als je hier niet tot rust komt, dan kom je nooit meer tot rust.

Daarnaast heeft Ubud ook nog eens een hoge concentratie van yoga-resorts per vierkante kilometer, check reisorganisatie Puur&Kuur voor speciale yoga/detox-reizen naar Ubud.

GOEDKOPE-VAKANTIE-NAAR-BALI-MET-CORENDON4

Op Bali staan de meest prachtige tempels van heel Azië.

Los vliegticket of pakket?

Ook dit is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Heb je maar 10 dagen of iets langer dan raden wij je aan om een pakketreis te boeken naar één of twee bestemmingen (Java en Bali dus). De reisorganisatie waar jij boekt kan groot inkopen en die kwantum-korting krijg jij weer terug in de vorm van een lagere prijs van jouw vakantie.

Heb je meer dan twee weken de tijd, dan is het misschien verstandiger dat je bij KLM of een andere luchtvaartmaatschappij een los vliegticket boekt en via een hotelzoeker zoals Expedia iedere keer een paar nachten in een hotel vastlegt.

 

 

last minutes corendon  Goedkope vakanties naar Bali van Corendon al v.a. € 699 p.p.


 Met KLM direct naar Denpasar v.a. € 599 p.p.


  Andere goedkope vliegtickets naar Denpasar!


  Goedkope strandvakanties naar Bali van TUI v.a. € 599 p.p.


Babymoon vakanties  Yoga en Wellness vakanties naar Bali al v.a. € 699


  Reizen op maat naar Bali van 333 Travel


  Reizen op maat door naar Bali door Van Verre Reizen


  Indonesië vakanties van Merapi Indonesië specialist v.€ 699


  Rondreizen van ANWB Reizen al v.a. € 799 p.p.


GOEDKOPE-VAKANTIE-NAAR-BALI-MET-CORENDON1

Geniet met een Bintang-biertje van de ondergaande zon op Bali.
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkoop naar Bali met Corendon!