Goedkoop naar Thailand met Corendon

Reisorganisatie Corendon staat bekend om de extreem scherp geprijsde vakanties! Veelal vliegt Corendon met eigen vliegtuigen, maar voor bestemmingen verder weg wordt er samengewerkt met andere luchtvaartmaatschappijen.

Naar Thailand wordt er bijvoorbeeld samengewerkt met KLM op vluchten naar Bangkok. Hoewel KLM op de route Amsterdam-Bangkok best prijzig is, heeft Corendon een heel goede deal weten te onderhandelen met KLM.

Op deze manier is het tóch mogelijk om goedkoop naar Thailand te gaan met Corendon.

Corendon biedt in Thailand vooral rondreizen aan, met aan het einde van die rondreizen een paar dagen strandvakantie in de badplaats Hua Hin. Deze badplaats is tevens het zomerverblijf van de Thaise Koninklijke Familie.

Toch naar Thailand maar niet met Corendon

Wil je toch goedkoop naar Thailand maar maakt het niet uit of je met Corendon reist? Dan hebben wij onder dit artikel een aantal alternatieve reisorganisaties verzamelt die jou ook heel goedkoop op vakantie kunnen sturen naar Thailand. Zo is er bijvoorbeeld TUI en Azië-specialist 333Travel.

Rondreizen of strandvakantie in Thailand

Ben je van plan om naar Thailand te gaan dan zijn er grofweg twee soorten reizen; ofwel de rondreis waarbij je zoveel mogelijk van het land ziet. Deze rondreizen kunnen individueel gemaakt worden (wel prijzig) of in groepsverband (goedkoper, maar minder vrijheid).

De andere soort reis is de overbekende strandvakantie. Gewoon lekker lui, niets moet alles mag. En omdat Thailand een extreem goedkoop land is om te eten en te drinken ben je ook nog eens niet zoveel geld kwijt ter plaatse.

Goedkoop naar Thailand met Corendon

Goedkope strandvakantie naar Thailand

Goedkoop naar Thailand met Corendon2

Kom tot rust in de rijstvelden van Thailand.

Keuzes voor een goedkope strandvakantie naar Thailand:

-De meeste reizigers die op strandvakantie gaan naar Thailand kopen alleen een los vliegticket naar Bangkok en kijken vanaf daar wel verder. Hoewel de badplaats Pattaya op ongeveer twee uur rijden ligt van Bangkok, raden wij je deze strandbestemming toch af. Het wemelt er van de sex-werkers en Russen. Misschien niet de ideale bestemming voor een mooie vakantie.

-Anderen slaan de hoofdstad over en vliegen met een overstap naar Phuket. Voor de kust van Phuket liggen een paar mooie eilanden en je kan ook Krabi mooi combineren in dit gebied.

-Weer anderen vliegen, met een overstap, naar Ko Samui en combineren dit met Ko Phangan en Ko Phi Phi

Goedkoop naar Thailand met Corendon3

Één van de vele tempels in Bangkok

Los vliegticket of pakket nar Thailand?

Ook dit is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Heb je maar 10 dagen of iets langer dan raden wij je aan om een pakketreis te boeken naar één of twee bestemmingen. De reisorganisatie waar jij boekt kan groot inkopen en die kwantum-korting krijg jij weer terug in de vorm van een lagere prijs van jouw vakantie.

Heb je meer dan twee weken de tijd, dan is het misschien verstandiger dat je bij KLM of een andere luchtvaartmaatschappij een los vliegticket boekt en via een hotelzoeker zoals Expedia iedere keer een paar nachten in een hotel vastlegt.


last minutes corendon  Goedkope vakanties naar Thailand van Corendon al v.a. € 599 p.p.


 Met KLM direct naar Bangkok v.a. € 499 p.p.


  Goedkope vliegtickets naar Bangkok al v.a. € 499 per persoon!


  Goedkope strandvakanties naar Thailand van TUI v.a. € 599 p.p.


  Reizen op maat naar Thailand van 333 Travel


  Rondreizen van ANWB Vakanties naar Hua Hin in Thailand al v.a. € 799 p.p.
Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Goedkoop naar Thailand met Corendon!