Goedkoop overwinteren in Griekenland

Grijs, grauw, regen, koud en wind; dat is samenvattend Nederland in de winter. Daar wordt natuurlijk niemand blij van. Daarom verblijven veel mensen in de winter in het zonnige Zuiden van Europa.

Bij de bejaarden is natuurlijk Spanje en specifiek Benidorm populair, maar er is natuurlijk veel meer dan deze massa-bestemming. Zo zijn er nog de Canarische Eilanden, Portugal, Frankrijk, Italië en Griekenland.

Goedkoop overwinteren in Griekenland3

Geniet van het prachtige uitzicht van je privé balkon tijdens het overwinteren in Griekenland.

Goedkoop overwinteren in Griekenland

Griekenland is geen bestemming waar je niet even snel met de auto heen gaat. Het is niet onmogelijk om per auto naar Griekenland af te reizen, maar het is omslachtig. Je moet immers over de Balkan waar de wegen van mindere kwaliteit zijn en je doet drie dagen over.

Je bent dus wel veroordeeld tot het vliegtuig als je wilt overwinteren in Griekenland. Gelukkig vliegt Transavia, ook in de winter, vrijwel dagelijks naar de Griekse eilanden. Daarnaast zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die dagelijks naar Athene vliegen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de prijs van het verblijf en leven in Griekenland. Dankzij de financiële crisis in Griekenland is het dagelijks leven goedkoper geworden. Met name in Athene is het leven zwaar. Maar op de eilanden en de toeristische gebieden is alles normaal en is de crisis juist een voordeel. Prijzen zijn bijna gehalveerd voor eten, drinken en diensten. Zo ook het verblijf in een accommodatie in dit vakantieland.

Rossholidays

Goedkoop overwinteren in Griekenland4

Een aantal accommodaties hebben een verwarmd zwembad. Ideaal voor tijdens het overwinteren in Griekenland.

Grieks aanbod om te overwinteren

Griekenland-specialist Ross Holidays, heeft speciaal voor overwinteraars een aantal accommodaties geselecteerd die van alle gemakken voorzien zijn om lekker te kunnen overwinteren.

Zo wordt de Peloponnesos aangeboden. het Noorden van Griekenland met als hoofdstad Thessaloniki en omgeving, maar ook de eilanden Pilion en Kreta zijn populair.

Met name op Kreta zijn er echte pareltjes te vinden. Zo worden jongerenbestemmingen zoals Chersonissos duidelijk vermeden, al is er in de winter niets te doen in dit dorp, maar vooral op de West en Zuid-zijde van Kreta bevinden zich de kleinschalige accommodaties van Ross Holidays.

Op deze bestemmingen heeft Ross Holidays mooie villa’s, huizen en appartementen ingekocht tegen messcherpe prijzen en ideaal voor een lang verblijf in de winter. Op deze bestemmingen is het zelfs in de winter elke dag zo’n 20 graden en lekker zonnig. Veel accommodaties hebben zelfs een zwembad dat in de winter verwarmd is.

Goedkoop overwinteren in Griekenland1

 

  Goedkoop overwinteren in Griekenland van Ross Holidays v.a. € 599 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over Goedkoop overwinteren in Griekenland!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!