Goedkope Decent koffers met 10% korting (aanbieding!)

We schreven in dit artikel al waar je op moet letten als je handbagage zoekt die wordt toegestaan door (vooral) de low-cost airlines.

Toegestane handbagage

Als je op vakantie gaat of op zakenreis dan is het vaak nog een hele klus om een goede koffer/tas/trolley te vinden. Tegenwoordig moet je bijna overal bijbetalen om een koffer in te checken. Dus zeker voor een korte zakenreis, weekendje weg of stedentrip per vliegtuig is het steeds goedkoper om alleen handbagage mee te nemen.

Helaas accepteren niet alle luchtvaartmaatschappijen dezelfde koffers/tassen/trolleys als handbagage. Gelukkig hebben een aantal producten van handbagage daar handig op ingespeeld door alleen handbagage te produceren die bij alle luchtvaartmaatschappijen zijn toegestaan. Dus ook bij de meest strenge airline Ryanair!

Decent koffers als handbagage

Één van de meest bekende producenten van handbagage is Decent. De koffers van Decent zijn beschikbaar in zowel rustige als felle kleuren. Verder heeft Decent koffers met een softcover en een hardcover, met wieltjes buiten de koffer (spinners) of wieltjes in de koffer (embedded). Daarnaast is het goed om te checken of de trekstang van de trolley intern zit of extern. Zie voor de complete uitleg dit artikel.

Decent koffers laten thuisbezorgen

Heb je een koffer gevonden die aan je wensen voldoet, dan kan je hem gratis thuis laten bezorgen zodat je niet met de koffer nog door de stad hoeft te lopen. Daarnaast krijg je online ook nog eens 10% korting op je Decent koffer.

Goedkope Decent Koffers1

  Handbagekoffers van Kofferstore.nl v.a. € 49 én gratis thuisbezorgd!


  Decent handbagage en koffers van Bagageonline.nl met 10% korting


  Decent handbagage en koffers van TravelBags.nl met 10% korting

 

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over goedkope Decent koffers met 10% korting (aanbieding!)

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!