gogo.nl

Goedkope examenreizen en vakanties

Na een jaar vol bloed, zweet en tranen, wil je na je eindexamens in mei (of als je pech hebt in juni) naar één ding: Op vakantie!

Daarom zijn er een aantal reisorganisaties die schandalig goedkope examenreizen en vakanties aanbieden naar de meest populaire jongerenbestemmingen, waar je kan genieten van zon, zee, strand, drank, party en sex!

Met de bus óf vliegtuig naar je eindexamen vakantiebestemming

Alle bestemmingen worden aangeboden per vliegtuig, maar Mimizan (Frankrijk) en Blanes/Salou/Lloret de Mar (Spanje) worden óók per bus aangeboden. Is vaak iets voordeliger dan vliegen, maar je zit dan wel 24 uur in een bus. Als je het geld hebt en je kan nog even doorsparen, dan zouden wij het vliegtuig adviseren.

Verhouding jongens/meisjes = 50/50

Een eindexamenreis of vakantie is pas leuk als je lekker kan flirten, daarom proberen veel reisorganisaties zoals GoGo de verdeling jongens/meisjes tijdens de reizen zo optimaal mogelijk te maken; 50/50 dus.

Er worden in de weken na de eindexamens op de vakantiebestemmingen namelijk complete hotels en appartementen afgehuurd zodat je geen rekening hoeft te houden met andere (vaak oudere) vakantiegangers. Nee, eind mei, begin juni zijn de eindexamengangers de baas op onderstaande bestemmingen!

Onze favoriete bestemmingen voor eindexamenvakanties:

Kreta / Chersonissos

Goedkope examenreizen en vakanties11

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Kreta / Chersonissos

Met stip op nummer één natuurlijk: Chersonissos op het Griekse eiland Kreta. Op Kreta heb je prachtige natuur, verlaten stranden en romantische baaitjes. Maar jij komt hier maar voor één ding: Star Beach!

Aanbiedingen Kreta / Chersonissos

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

Portugal / Albufeira

Goedkope examenreizen en vakanties12

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Portugal / Albufeira

Ook populair; Albufeira in de Zuid-Portugese Algarve. Vooral eind mei/begin juni is de dit toeristendorpje hét domein van de eindexamenkandidaat. De kroegstraat van Albufeira heeft dan ook een toepasselijke bijnaam: The Strip.

Aanbiedingen Portugal / Albufeira

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

Bulgarije / Sunny Beach

Goedkope examenreizen en vakanties5

 

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Bulgarije / Sunny Beach

Iets minder bekend, maar overduidelijk de allergoedkoopste bestemming voor je eindexamen vakantie: Sunny Beach in Bulgarije. Toegegeven; Bulgarije is niet het eerste land waar je aan denkt voor een vakantie, maar Sunny Beach wordt in de zomer overspoelt met jongeren die maar één doel hebben: feesten!

Aanbiedingen Bulgarije / Sunny Beach

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

Spanje

Goedkope examenreizen en vakanties8

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Spanje

Tsja, wat moeten we van ‘good old Spanje’ zeggen? Niet heel verassend natuurlijk, maar altijd leuk en goed. Met de bus naar de omgeving Barcelona of met het vliegtuig naar (ook Barcelona) of Mallorca/Ibiza. Spanje is de laatste jaren wel steeds duurder aan het worden trouwens.

Aanbiedingen Spanje

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

Turkije

Goedkope examenreizen en vakanties7

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Turkije

Turkije is bekend geworden vanwege de kindvriendelijk all-inclusive resorts. Maar met name de omgeving van Marmaris is eind mei/begin juni hét domein van feestende jongeren. De reisorganisaties hiernaast hebben dan ook een aantal mooie spotgoedkope resorts geselecteerd waar je de hele dag kunt feesten.

Aanbiedingen Turkije

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

Italië / Rimini

Goedkope examenreizen en vakanties2

 

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Italië / Rimini

Rimini, een paar jaar wat minder populair geweest onder jongeren, maar sinds vorig jaar weer helemaal terug op de eindexamen-radar. Grote discotheken, gladde Italianen, zowel hotels, appartementen en zelfs campings. Met Ryanair of Transavia vlieg je voor een prikkie hierheen om te genieten van je welverdiende examenreis.

Aanbiedingen Italië / Rimini

 
V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

Kroatië

Goedkope examenreizen en vakanties4
 

Goedkope eindexamenreizen en vakanties naar Kroatië

Net zo goedkoop als Bulgarije, minder druk en iets minder populair onder West-Europese jongeren, maar des te populairder onder Scandivische jongeren. Badplaats Porec in Kroatië leent zich uitstekend voor een eindexamenvakantie. Zeker in combinatie met boottripjes.

Aanbiedingen Kroatië

V.a. € 199 p.p.


V.a. € 209 p.p.

 

   Bus en vliegreizen naar de zon van GoGo v.a. € 149 p.p.


sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 139 p.p.


Goedkope examenreizen en vakanties18

Goedkope examenreizen en vakanties17

Goedkope examenreizen en vakanties16

Goedkope examenreizen en vakanties15

Goedkope examenreizen en vakanties14

Goedkope examenreizen en vakanties10

Goedkope examenreizen en vakanties9

Goedkope examenreizen en vakanties6

Goedkope examenreizen en vakanties3

Goedkope examenreizen en vakanties1