Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-1

De KLM Boeing 747 Jumbo-jet / Bron foto: Flickr.com

Goedkope KLM tickets Curaçao (Willemstad)

Zoals de meeste Curaçao-gangers wel weten zijn de prijzen voor tickets naar Curaçao vanuit Amsterdam vooral tijdens het hoogseizoen (juli en augustus / kerstperiode) te hoog. De prijzen van vliegtickets rijzen dan de pan uit.

Maar als je een beetje flexibel bent, en zeer waarschijnlijk geen schoolgaande kinderen hebt, dan kan je buiten dit hoogseizoen echt wel goedkoop naar Curaçao vliegen met de KLM. Of scoor goedkope tickets naar Curaçao met korting tijdens de KLM Werelddeal weken.

Dagelijks met KLM naar Curaçao

Naast KLM vliegt ook TuiFly van reisorganisatie TUI meerdere malen per week naar Curaçao vanuit Amsterdam. In het laagseizoen dagelijks, in het het hoogseizoen 10 keer per week.

Je dient er wel rekening mee te houden dat de vluchten van TuiFly niet altijd op dezelfde tijd vertrekken vanaf Schiphol. Op sommige dagen is de vertrektijd rond 11:00 uur, op andere dagen pas om 14:00 uur. Daarnaast maken bijna alle TuiFly-vluchten op de heen-  of op de terugreis een tussenlanding op Aruba, Bonaire of Paramaribo.

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-4

De hypermoderne Boeing 787 Dreamliner van TUI / Bron foto: Flickr.com

KLM ticket naar Curaçao (Willemstad)vanaf € 595 p.p.

Bijna het hele jaar door (m.u.v. het hoogseizoen dus) heeft KLM een aanbod dat bijna te mooi is om waar te zijn: € 595 p.p. inclusief alle belastingen en toeslagen.

Keuze uit maar liefst 7 vluchten per week, elke dag een ochtendvlucht met vertrek om 10:00 uur vanaf Schiphol, aankomst om 13:35 uur op luchthaven Hato van Curaçao.

De terugvlucht vertrekt om 15:20 uur vanaf Willemstad en komt vroeg in de ochtend om 06:35 uur de volgende dag weer aan in Amsterdam.

Vluchttijden KLM Amsterdam-Curaçao

Meestal komt de terugvlucht ook nog bijna een uur eerder aan op Schiphol vanwege de sterke wind boven de Atlantische Oceaan. Helaas wordt deze tijdswinst weer teniet gedaan door de 100%-controles van de Douane en Koninklijke Marechaussee.

KLM vliegt op de route Amsterdam-Curaçao met een Boeing 747-400 waar eind 2014 alle stoelen in zijn vervangen en verbeterd. Zo is er een gloednieuwe en luxe Business class, maar ook in Economy class zijn alle stoelen vernieuwd. Mét natuurlijk een eigen schermpje in elke stoel!

Op de Boeing 747 heeft KLM overigens ook van rij 9 t/m rij 17 de Economy Comfort klasse. Omdat dit een apart stukje van de cabine is voelt het alsof je veel meer privacy hebt dan in de rest van het grote vliegtuig.

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad  Goedkope tickets Curacao met KLM v.a. € 499 p.p.


Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad  Klik hier voor goedkope Curacao tickets van TUI v.a. € 499 p.p.

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-5

De azuurblauwe Caribische zee bij Curaçao/ Bron foto: Flickr.com

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-6

De kade van Willemstad met de typische kleurige panden / Bron foto: Flickr.com

Goedkoop-KLM-ticket-Curacao-Willemstad-3

 Foto: Flickr.com under Creative Commons License

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope KLM tickets Curaçao (Willemstad)!

Goedkoepe vliegtickets met KLM, SLM, Surinam Airways en TuiFly naar Paramaribo Suriname. Actief tarief € 499

SLM Surinam Airways vlucht PY993 Amsterdam-Paramaribo vertraagd.
Ontvang € 600 compensatie!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!