Goedkope last minutes van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Tijdens de zomermaanden buitelen de reisorganisaties weer over elkaar heen om met kortingen en aanbiedingen te smijten in de vorm van extreem goedkope last-minute vakanties. Zo ook reisorganisatie TUI!

Last-minute naar Curaçao of Corfu

Of je nu een last-minute zoekt naar het tropische Curaçao of het Europese Corfu, met de goedkope aanbiedingen van TUI vlieg je met korting zo naar zon, zee en strand.

Het voordeel van TUI is het feit dat men beschikt over een eigen luchtvaartmaatschappij: TuiFly! En met de luchtvaartmaatschappij kunnen ze zelf bepalen waar ze heen vliegen en tegen welke prijzen. Daarom zijn de last-minutes van TUI ook zo lekker goedkoop. Binnen Europe vlieg je meestal met een Boeing 737 met het hippe Sky Interior. Een cabine met een futuristisch uiterlijk en van alle gemakken voorzien.

Vlieg je naar Curaçao, Aruba of Bonaire (of één van de andere Caribische bestemmingen van TUI), dan is de kans groot dat je met de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner vliegt! Niet alleen is die vliegtuig veel stiller dan oudere vliegtuigen, maar je komt ook nog eens veel beter uitgerust aan op plaats van bestemmingen omdat dit vliegtuig een betere zuurstof en luchtdruk-voorziening heeft waardoor je ademhaling (onbewust) veel makkelijker gaat. En het is natuurlijk een geweldig mooi vliegtuig, laten we eerlijk zijn.

Last-minutes vanaf Amsterdam en Eindhoven

TUI vliegt niet alleen vanaf Amsterdam naar zonnige bestemmingen tijdens het last-minute seizoen, maar ook vanaf Eindhoven airport. Overigens vliegt men vanaf Eindhoven nog wel alleen naar Europese bestemmingen, maar vanaf herfst 2015 komt daar verandering in, want dan kan je zo vanuit Brabant DIRECT met de Dreamliner naar Curaçao, Aruba en Bonaire vliegen. Last-minute of niet!

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over goedkope last minutes van TUI!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!