Goedkope strandvakantie naar Krabi (Thailand)

Er zijn natuurlijk meerdere locaties in de wereld die heel dicht bij het paradijs komen, maar Krabi staat zeker ergens in de top 10 van deze paradijslocaties.

Vooropgesteld; een strandvakantie naar Krabi in Thailand is natuurlijk vooral goedkoop. Vliegen naar Bankgkok en/of Krabi doe je in het laagseizoen al voor € 499 p.p. (vaak wel met overstap), en hotels en villa’s kosten in Thailand natuurlijk weinig tot niets, maar in Krabi ben je ook erg voordelig uit.

Geen directe vluchten naar Krabi
Het zal je misschien niet verbazen, maar er zijn geen directe vluchten naar Krabi vanuit Amsterdam. Je zal altijd ergens moeten overstappen. De laatste jaren zijn vooral de Midden-Oosten airlines zoals Emirates en Qatar Airways vanuit hun hubs naar Krabi gaan vliegen. Dus je kan tegenwoordig vrij goedkoop van Amsterdam, via Dubai, Abu Dhabi of Doha naar Krabi vliegen.

Een andere optie is om (direct) naar Bangkok te vliegen. Daar een dagen bijkomen en shoppen, om vervolgens met een low-cost airlines (zoals Air Asia) door te vliegen naar Krabi. Qua prijzen maakt het niet zo heel veel uit. De prijzen voor tickets met een overstap, of twee losse tickets zijn nagenoeg hetzelfde.

Als je alleen maar naar Krabi gaat dan kan je het beste overstappen in het Midden-Oosten. Wil je meerdere bestemmingen gaan aandoen in Thailand, dan kan je het beste naar Bangkok vliegen en dus vanuit daar met goedkope binnenlandse vluchten doorvliegen.

Hieronder hebben we een paar mogelijkheden voor je uitgezocht zodat je niet te veel betaald voor je goedkope strandvakantie naar Krabi in Thailand:

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand5

 

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand6

 

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand7

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand8

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand9

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand4

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand3

Goedkope strandvakantie naar Krabi Thailand2

 

 

 

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over jouw goedkope strandvakantie naar Krabi (Thailand)