Goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Bulgarije? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen. En van die kwantumkorting profiteer jij als klant.

Naar Bulgarije vliegen vanuit de regio

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare Egyptische luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord. Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; je kan naar elke bestemming bijna dagelijks vertrekken. Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Bulgarije om te genieten van je goedkope zonvakantie. Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen. Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België. Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland. Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope en luxe hotels in Bulgarije

In Bulgarije is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag! Daarnaast zijn bijna alle hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan. Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

Sunny Beach in Bulgarije

Aanvliegen voor je goedkope vakantie naar Sunny Beach in Bulgarije doe je op de luchthaven van de stad Varna. Vervolgens is een kwartiertje rijden met de bus (of taxi) naar het plaatsje ‘Sunny Beach’ wat eigenlijk een strook van zo’n 10 kilometer is en aaneenschakeling is van kleinere dorpjes. Hier vind je dan ook de beste resorts en hotels, sommige hotels zijn zelfs speciaal voor jongeren ingericht.

Sunny Beach ligt aan de Zwarte Zee waar net het net als aan de Middellandse Zee in de zomer super lekker weer is. En wees gerust, het water is hier natuurlijk niet zwart, maar dit is gewoon de naam van de zee. Sterker nog, het water is hier kraakhelder zoals je zelf wel op de foto’s hieronder kunt zien.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Bulgarije zoals:

Goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije3 Goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije4 Goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije6


Goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije1
Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License en Sunweb


Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope Sunweb vakanties naar Bulgarije

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!