Goedkope Sunweb vakanties naar Egypte

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Egypte? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen.

En van die kwantumkorting profiteer jij als klant. Hierdoor kan je goedkoop met Sunweb naar Egypte.

Met Transavia en Sunweb naar Egypte vliegen

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare Egyptische luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord. Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; je kan naar elke bestemming bijna dagelijks vertrekken.

Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Egypte2

De onderwaterwereld van de Rode Zee is één van de mooiste ter wereld.

Naar Egypte vliegen vanuit de regio

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Egypte om te genieten van je goedkope zonvakantie.

Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen.

Met Sunweb vetrekken vanuit België

Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België.

Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland.

Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope en luxe hotels in Egypte

In Egypte is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag! Daarnaast zijn bijna alle hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan. Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

The Three Corners hotels exclusief bij Sunweb

Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Egypte5

Alle Three Corners hotels in Egpyte liggen direct aan het strand.

Sunweb is overigens de exclusieve partner in Nederland van deze 9 The Three Corners hotels in Egypte. Deze luxe resorts bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn deze resorts uitermate geschikt.

Rode Zee het vasteland in Egypte

Voor je goedkope vakantie naar Egypte heb je grofweg drie keuzes; Het populaire Sharm el Sheikh in het Zuidelijkste puntje van de Sinaï-woestijn, Hurghada in het midden van Egypte, of Marsa Alam helemaal in het Zuiden van Egypte.

Duiken in Egypte

Al jaren staat Egypte bekend als één van de goedkoopste locatie om te duiken of om je PADI te halen. Dahab bij Sharm el Sheikh is één van de populairste bestemmingen voor duikers. Maar ook Safaga (aanvliegen op Hurghada) is een prima duiklocatie in Egypte.

sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 199 p.p.


Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Egypte zoals:

Goedkope Sunweb vakanties naar Egypte3 Goedkope Sunweb vakanties naar Egypte4 Goedkope Sunweb vakanties naar Egypte5

Foto’s: Sunweb

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope Sunweb vakanties naar Egypte

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!