Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatië

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Kroatië? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen. En van die kwantumkorting profiteer jij als klant.

Met Transavia en Sunweb naar Kroatië vliegen

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord. Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; je kan naar elke bestemming bijna dagelijks vertrekken.

Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatie2

De middeleeuwse havenstad van Dubrovnik.

Naar Kroatië vliegen vanuit de regio met Sunweb

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Kroatië om te genieten van je goedkope zonvakantie.

Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen.

Met Sunweb vetrekken vanuit België

Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België.

Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland.

Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope en luxe hotels in Kroatië

In Kroatië is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag! Daarnaast zijn bijna alle hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan. Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%!

Vliegen of per auto naar Kroatië met Sunweb

Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatie1

Kroatië is een nog relatief onontdekte parel als vakantiebestemming.

Of je nu een vliegvakantie zoekt naar Kroatië, bijvoorbeeld naar Zadar in de streek Dalmatië of nóg zuidelijker naar Dubrovnik, of je zoekt juist een eigen vervoer auto-vakantie naar het schiereiland Istrië. Bij Sunweb vind je altijd wel iets moois voor de laagste prijs.

Verschillen tussen Kroatische regio’s

Istrië in het Noorden van Kroatië ligt tegen de Italiaanse grens aan ter hoogte van Venetië en Trieste. Dit gebied is prima te bereiken met de auto, zeker als je net als veel Nederlands een vakantie aan Istrië combineert met een vakantie in Italië. Vliegen naar Istrië kan ook, dan vlieg je meestal op de stad Pula.

De kust van Dalmatië is echter wel veel verder rijden en daarom kiezen de meeste vakantiegangers er voor om per vliegtuig af te reizen naar dit gebied. Zo kan je vliegen op Dubrovnik, Zadar. Omdat dit deel van Dalmatië lang en smal is, zijn de afstanden tussen de luchthaven relatief groot.

sunweb vakanties  Goedkope last-minutes van Sunweb al v.a. € 179 p.p.


  Reserveer nu een ANWB-Camping en profiteer van tot wel 10% ledenvoordeel

Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Kroatie5

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Kroatië zoals:

Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Kroatie6 Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Kroatie7 Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Kroatie8

Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatie3

Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatie1

Goedkope Sunweb vakanties naar Kroatie2

 

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License en Sunweb

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope Sunweb vakanties naar Kroatië

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!