Goedkope Sunweb vakanties naar Sardinië

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Italië? Dan moet je zeker even het aanbod checken van reisorganisatie Sunweb!

Sunweb is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en kan daardoor groot inkopen doen bij luchtvaartmaatschappijen en hotels of appartementen. En van die kwantumkorting profiteer jij als klant.

Naar Sardinië vliegen vanuit de regio

Sunweb vliegt bijna uitsluitend met Transavia, dus hier geen gekke onbetrouwbare Italiaanse luchtvaartmaatschappijen, maar gewoon Nederlands personeel aan boord.

Nog een bijkomend voordeel van Sunweb; naar Sardinië kan je bijna dagelijks vertrekken. Hierdoor is het mogelijk niet alleen de standaard periode van 8 of 10 dagen op vakantie te gaan, maar ook alles wat daar van afwijkt.

Daarnaast kan je bij Sunweb ook steeds meer vanuit de regio vliegen naar Sardinië om te genieten van je goedkope zonvakantie. Zo vliegt Sunweb naast Amsterdam, ook vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen.

Met Sunweb naar Sardinië vertrekken vanuit België

Woon je dicht bij de Belgische grens? Dan kan je overwegen om vanaf Brussel te vliegen, want Sunweb is ook actief in België. Je vliegt dan uiteraard niet met Transavia en op je reserveringsbevestiging komt dan Sunweb België te staan in plaats van Sunweb Nederland. Maar wees gerust, de prijs is net zo laag en alles is exact hetzelfde als bij het Nederlandse moederbedrijf. Juist door deze schaalgrootte wordt jouw vakantie goedkoper.

Goedkope Sunweb vakanties naar Sardinie3

De keuken van Sardinië staat bekend om verse ingrediënten.

Goedkope en luxe hotels op Sardinië

Op Sardinië is natuurlijk voor ieder wat wils qua accommodatie; appartementen, kleine hotels, grote en luxe hotels. Maar één ding hebben ze gemeen bij Sunweb; de prijs, want die is altijd laag!

Daarnaast zijn veel hotels op basis van ‘all inclusive’. Je kan je bijna niet voorstellen dat het voor die lage prijzen allemaal kan.

Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%!

 

Vasteland van Italië of Italiaanse eilanden zoals Sardinië

Of je nu een vakantie zoekt op het vasteland van Italië, bijvoorbeeld aan de Adriatische kust of Calabrië, of je zoekt juist een vakantie op één van de eilanden zoals Sardinië of Sicilië, bij Sunweb vind je altijd wel iets moois voor de laagste prijs.

Vliegen of eigen vervoer op vakantie naar Sardinië

Goedkope-Sunweb-vakanties-naar-Sardinie2

Net als de eilandbewoners zelf zijn de huizen op Sardinië ook kleurrijk!

Bij Sunweb heb je niet alleen de mogelijkheid om per vliegtuig op vakantie gaan naar Sardinië, maar je kan er ook voor kiezen om per eigen vervoer af te reizen naar Sardinië. Vervolgens kan je mooi een vakantie combineren met een bezoek aan Kroatië bijvoorbeeld.

Zeker als je in de buurt van Venetië begint en dan 200 kilometer doorrijd naar het Kroatische schiereiland Istrië.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijzen en beschikbaarheid van populaire resorts in Italië zoals:sunweb vakanties  Goedkope vakanties naar Italië van Sunweb al v.a. € 179 p.p.
 
  Klik hier voor goedkope vakanties naar Sardinië van TUI v.a. € 199 p.p.
 

Goedkope Sunweb vakantie naar Sardinie5

Goedkope Sunweb vakanties naar Italie1

 

 

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License en Sunweb

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Goedkope Sunweb vakanties naar Sardinië

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!