Coverfoto door: Nelo Hotusma via Flickr.com
Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad-4

De hypermoderne Boeing 787 Dreamliner van TUI / Bron foto: Flickr.com

Goedkope TuiFly tickets Curaçao (Willemstad)

Zoals de meeste Curaçao-gangers wel weten zijn de prijzen voor tickets naar Curaçao vanuit Amsterdam vooral tijdens het hoogseizoen (juli en augustus / kerstperiode) te hoog. De prijzen van vliegtickets rijzen dan de pan uit.

Maar als je een beetje flexibel bent, en zeer waarschijnlijk geen schoolgaande kinderen hebt, dan kan je buiten dit hoogseizoen echt wel goedkoop naar Curaçao vliegen met luchtvaartmaatschappij TuiFly van reisorganisatie TUI.

In het laagseizoen vliegt TuiFly dagelijks, in het het hoogseizoen 10 keer per week. Naast TuiFly vliegt ook de KLM dagelijks naar Curaçao vanuit Amsterdam.

Je dient er wel rekening mee te houden dat de vluchten van TuiFly niet altijd op dezelfde tijd vertrekken vanaf Schiphol. Op sommige dagen is de vertrektijd rond 11:00 uur, op andere dagen pas om 14:00 uur. Daarnaast maken bijna alle TuiFly-vluchten op de heen-  of op de terugreis een tussenlanding op Aruba, Bonaire of Paramaribo.

Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad

Nu een TuiFly ticket naar Curaçao (Willemstad)vanaf € 595 p.p.

Bijna het hele jaar door (m.u.v. het hoogseizoen dus) heeft TuiFly een aanbod dat bijna te mooi is om waar te zijn: € 595 p.p. inclusief alle belastingen en toeslagen.

Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad-1

De KLM Boeing 747 Jumbo-jet / Bron foto: Flickr.com

Er is keuze uit maar liefst 11 vluchten per week, waarvan meerdere vluchten met de hypermoderne Boeing 787 Dreamliner. Dit vliegtuig is stiller dan de vliegtuigen die je gewend bent, dus je kan beter slapen aan boord. Vooral voor de terugvlucht is dat belangrijk want dat is een vlucht die aan het einde van de middag vertrekt vanaf Hato airport op Curaçao en de volgende ochtend vroeg pas aankomt op Schiphol.

Doordat dit vliegtuig stiller is, kan je dus beter slapen en kom je dus beter uitgerust aan in Nederland. Tel daarbij op dat ook de luchtkwaliteit van dit vliegtuig beter is dan andere vliegtuigen, dus je blijft ook nog eens ‘fitter’ aan boord door de zuurstofrijke lucht.

Meestal komt de overigens terugvlucht bijna een uur eerder aan op Schiphol vanwege de sterke wind boven de Atlantische Oceaan. Helaas wordt deze tijdswinst weer teniet gedaan door de 100%-controles van de Douane en Koninklijke Marechaussee.

KLM vliegt ook op Curaçao vanuit Amsterdam

KLM vliegt op de route Amsterdam-Curaçao met een Boeing 747-400 waar eind 2014 alle stoelen in zijn vervangen en verbeterd. Zo is er een gloednieuwe en luxe Business class, maar ook in Economy class zijn alle stoelen vernieuwd. Mét natuurlijk een eigen schermpje in elke stoel!

Op de Boeing 747 heeft KLM overigens ook van rij 9 t/m rij 17 de Economy Comfort klasse. Omdat dit een apart stukje van de cabine is voelt het alsof je veel meer privacy hebt dan in de rest van het grote vliegtuig.
Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad  Klik hier voor goedkope Curacao tickets van TUI v.a. € 499 p.p.


Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-WillemstadGoedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad  Goedkope tickets Curacao met KLM v.a. € 499 p.p.

Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad-8

Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad-7

Naast het populaire Mambo Beach zijn er op Curaçao ook nog onontdekte kleine strandjes / Bron foto: Flickr.com

Goedkoop-TuiFly-ticket-Curacao-Willemstad-6

De kade van Willemstad met de typische kleurige panden / Bron foto: Flickr.com

 Foto: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over goedkope TuiFly tickets Curaçao (Willemstad)!

Goedkoepe vliegtickets met KLM, SLM, Surinam Airways en TuiFly naar Paramaribo Suriname. Actief tarief € 499

SLM Surinam Airways vlucht PY993 Amsterdam-Paramaribo vertraagd.
Ontvang € 600 compensatie!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!