Goedkope TuiFly tickets naar Paramaribo (Suriname)

Sinds juli 2017 heeft ook TuiFly zich op de route Amsterdam-Paramaribo gericht. Een route die al sinds jaar en dag door KLM en SLM wordt gedomineerd en waar dus geen échte concurrentie is; immers zolang de KLM en SLM samen de prijzen van tickets kunstmatig hoog kunnen houden klaagt niemand.

Paramaribo is nu eenmaal geen grote bestemming, dus een andere grote airline vliegt er niet heen. 98% van het verkeer op Zanderij airport komt namelijk voor rekening van de Amsterdam-Paramaribo route. Vanuit andere landen is er nu eenmaal geen vraag naar een Paramaribo-route.

TuiFly met de Boeing 787 Dreamliner naar Paramaribo

In tegenstelling tot de SLM en KLM vliegt TuiFly wél met een hypermodern en nieuw vliegtuig tussen Amsterdam en Paramaribo. Waar de SLM een 28 jaar oude Airbus A340 gebruikt, die eerst in China heeft gevlogen (en is onderhouden), gebruikt TuiFly de nieuwe Boeing 787 Dreamliner. Ook in vergelijking met de Boeing 747 Jumbojet die KLM gebruikt op de route ,is de Dreamliner van TuiFly van wereldklasse.

Het enige nadeel van de TuiFly Dreamliner is het ontbreken van een échte business class. Wil je business class vliegen dan raden we je toch aan om met de KLM te vliegen naar Paramaribo. Bij TuiFly heeft men alleen een heel luxe Economy Comfort+ klasse als business class.

Maar als je gewoon het goedkoopste ticket zoekt en in Economy plaats neemt, dan vlieg je met TuiFly al voor € 499 per persoon retour naar Paramaribo. Je mag dan ook nog eens 25kg per persoon meenemen aan boord. Aan boord krijg je een warme maaltijd en snacks, en op de retourvlucht naar Amsterdam, ontbijt. Ook de drankjes en het entertainment zijn inbegrepen.

Goedkope TuiFly ticket aanbiedingen Suriname3

De 20 jaar oude A340 van SLM die eerst in China heeft gevlogen en onderhouden is. / Bron foto: Flickr.com

Goedkope TuiFly ticket aanbiedingen Suriname5

De KLM Boeing 747 Jumbo-jet / Bron foto: Flickr.com

Goedkope TuiFly ticket aanbiedingen Suriname4

De hypermoderne Boeing 787 Dreamliner van TUI / Bron foto: Flickr.com

Goedkope TuiFly tickets naar Paramaribo Suriname6

Bron foto: Flickr.com

Lekker chillen aan de Waterkant in Paramaribo

Vliegtijden van TuiFly naar Paramaribo

TuiFly vliegt op maandagen, woensdagen en zaterdagen vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Waarbij aangetekend moet worden dat op woensdagen en zaterdagen de vlucht wordt uitgevoerd door Surinam Airways (SLM). De vluchten met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner zijn vooralsnog alleen op maandagen.

Vertrektijd van de TuiFly vlucht vanuit Amsterdam is om 14:00 uur met aankomst in Suriname om 19:25 uur. De retourvlucht vertrekt om 22:20 uur vanaf de luchthaven van Zanderij om de volgende dag om 12:20 uur aan te komen op Schiphol.

Met deze vluchttijden is het vooral voor de terugreis goed mogelijk om een paar uurtjes slaap te pakken aangezien het hier een nachtvlucht betreft.

Prijsverschillen laag- en hoogseizoen

De prijzen in het hoogseizoen op deze route zijn ronduit schandalig te noemen. € 1800 voor een retourvlucht is eerder regel dan uitzondering. Dit komt omdat er nu eenmaal geen concurrentie is op de route en KLM en SLM elkaar in de gaten houden qua prijzen. En iedereen weet dat de maanden juli en augustus én de twee weken rond Kerst en Oud&Nieuw het hoogseizoen zijn.

Tot op heden vlogen alleen KLM en SLM (Surinam Airways) op deze route. In het laagseizoen wat minder vaak dan in het hoogseizoen.

Beide airlines vliegen in het laagseizoen 4 x per week, in het hoogseizoen 5 x per week.

Er zijn twee pieken voor het hoogseizoen; begin september en half januari.

Dan vertrekken er veel studenten vanuit zowel Nederland als Suriname om stage te gaan lopen en/of te gaan studeren in één van de twee landen.

Laagseizoen zijn grofweg de maanden februari, maart, oktober en november. Vakanties die in die periode vallen, zoals de herfstvakantie en krokusvakantie, zorgen natuurlijk wel weer voor wat prijsstijgingen. In het laagseizoen kan je prima retour met de TuiFly vanuit Amsterdam naar Paramaribo vliegen v.a. € 499 p.p.

Goedkope TuiFly tickets naar Paramaribo Suriname11

  Klik hier voor goedkope Paramaribo tickets van TUI v.a. € 499 p.p.


  Rondreizen door Suriname van TUI v.a. € 1199 p.p.


 Goedkope KLM tickets naar Paramaribo v.a. € 499 p.p.


  Goedkope SLM Surinam Airways tickets v.a. € 499 p.p.

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de goedkope TuiFly tickets Paramaribo v.a. € 499!

Goedkoepe vliegtickets met KLM, SLM, Surinam Airways en TuiFly naar Paramaribo Suriname. Actief tarief € 499

SLM Surinam Airways vlucht PY993 Amsterdam-Paramaribo vertraagd.
Ontvang € 600 compensatie!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!